Лана Дел Рей, която е известна американска певица, така се

...
Лана Дел Рей, която е известна американска певица, така се
Коментари Харесай

Мутант! Певицата Лана Дел Рей се превърна от Красавицата в Звяра, хората са в ужас


Лана Дел Рей, която е известна американска певица, по този начин се е охранила, че и околните й не могат да я познаят. Тя напряко изплаши почитателите си при последната си обществена изява.

37-годишната поп дива е качила към 40 кг. единствено за една година. Това е жесток антирекорд, който обаче има и своето пояснение.

В края на 2021 година Лана се раздели с годеника си Кейтън Джонсън и това отключило в нея меланхолия, която я карала да зареже всички диети, които през годините е спазвала прецизно. Отдала се на бързата храна – хамбургери, писи, както и на всички типове сладкиши и сладоледи.

Така от 55 кг в този момент певицата е над 90. Нещо, което шокира освен почитателите й, само че и околните й. Преди тя беше и манекенка, изящна, стройна. В момента е елементарна пухкава лелка, което е тъпо.

Оставайки сама и с напредването на възрастта, Лана почнала да си мисли, че не е предназначен мъж за нея и ще остане остаряла мома. Това я съсипвало душевен и по тази причина виждала в храната единствената си разтуха.

Някои от почитателите й към този момент я осмиват брутално. Появиха се мнения, че Красавицата е изяла Звяра. Други пък я подиграват, че към този момент не е човек, а е станала мутант.

Вижте някои от настоящите фотоси на звездата!







Източник: БЛИЦ

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР