lamqta.comОвен През този ден Вашият любим човек няма да разбира

...
lamqta.comОвен През този ден Вашият любим човек няма да разбира
Коментари Харесай

Седмицата започва обещаващо, но само за някои зодии

lamqta.com

Овен
През този ден Вашият обичан човек няма да схваща от смешки, или ще бъде доста чудноват и неясен. Ще се наложи да сте оптимално съществени и точни в изразяването на своите мисли и стремежи. В противоположен случай може фактически да не се раберете и да се разделите с възприятие за леко взаимно неразбирателство. 

``
реклама
 
Телец
Компанията на Вашите родственици, другари и сътрудници през днешния ден напълно няма да е приятна за Вашия обичан човек и затова той ще се усеща неуютно. Затова се постарайте да му спестите това наслаждение, а в случай че не можете, даже и за секунда не се отделяйте от него. До Вас той ще се усеща много по-уверен.

Близнаци
Днес ще сте настроени на взаимоотношение с сътрудниците и околните хора. Вечерта добре ще преминат всевъзможни събрания, както и обучителни или развлекателни мероприятия. През деня отсрочване на пътешестване или анулиране на командировка може да скапе настроението Ви. Бъдете деликатни през днешния ден със своето здраве, тъй като може да усетите обща уязвимост. Вечерта ще е подобаваща за образователна активност.

Рак
Най-важното за Вас в този момент е, да не привиквате към хубавото. А то в връзките с Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде прекомерно доста. В някои моменти дори ще Ви се коства, че спите или ненадейно сте попаднали в приказка. Какво пък, дано е по този начин! От това ще получите най-много наслаждение!

Лъв
Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.

Дева
Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?....

Везни
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.

Скорпион
Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура

Стрелец
Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За благополучие, след дългия интервал на неизясненост, през днешния ден ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате в действителност и върху какво би трябвало да концентрирайте своето внимание. Трябва да започнете да действате. След краткотрайното мъртвило би било непростимо да не се възползвате от удобния миг. Трябва да извършите избор и отговора към този момент Ви е прочут. Затова вземете дефинитивно решение до довеждане докрай на деня.

Козирог
Днес ще срещнете някого, с който ще говорите на еднакъв език и ще се разбирате дори и без думи, като че ли си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика посред ви, не губете връзка с този човек.

Водолей
Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.

Риби
Крайно време е да си дадете през днешния ден сметка, че тази цел, към която по този начин дълго сте се стремили, е към този момент напълно близко и е изцяло постижима. Остава единствено да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще извърши Вшето заветно предпочитание.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР