Lamqta.comОвен От гледна точка на личните отношения този ден е

...
Lamqta.comОвен От гледна точка на личните отношения този ден е
Коментари Харесай

Три зодии ще имат проблеми вкъщи, една - с началниците

Lamqta.com

Овен
От позиция на персоналните връзки този ден е доста комплициран. За доста от представителите на знака той ще бъде обвързван с мъчителни разочарования, и допустимо дори със съществени прочувствени контузии. Отношенията, които до напълно не от дълго време са изглеждали постоянни и предсказуеми, може да донесат забавни и неприятни сърпрайзи, при което Овните напълно ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са единствено върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско успокоение, тъй като без него ще Ви бъде доста мъчно вярно да реагирате на ставащото. Ще се наложи освен да взимате комплицирани решения, само че и да ги реализирате в живота. Стегнете се! 

 
Телец
Личните връзки се подереждат за Вас по допустимо не най-подходящия метод. Възможна е кавга с обичания човек, а също и развляне на връзките с по-възрастни родственици. Спокойствието в фамилията стартира да Ви се коства надали не нещо недостижимо, изключително за тези, които са привикнали да вземат решение всички проблеми бързо. Помнете, че през днешния ден е по-добре да не предприемате някакви обилни крачки. Просто покажете, какъв брой отзивчиво сте настроени, и им дайте опция да проявят самодейност.

Близнаци
Трудолюбието Ви е почтено за най-високи похвали, а и Вие чудесно умеете да запазите успокоение дори и в стресови условия. Затова сте си заслужили правото да прекъснете работатата си не за дълго, или да си извършите дребна отмора, и то - тъкмо в този момент. След като настойчиво сте се изкачвали на тази планина, е пристигнало време да спрете и да се полюбувате на пейзажа, който към този момент е останал зад тила Ви. Ще бъдете прелестно учудени от това, какъв брой доста сте съумели да преминете. Не е допустимо да се радвате от сърце на своите триумфи, в случай че от самото начало сте заети от подчинение на нови върхове.

Рак
Днес би трябвало да сте подготвени за рецензия. Предстои Ви да чуете не малко неприятни забележки. Ръководството е настроено към Вас напълно не благосклонно, тъй че не би трябвало да се впечатлявате, че всички Ваши неточности ще бъдат видяни и оценени, а някои от тях може да повлекат след себе си и съществено финансово наказване. Затова пък в връзките с околните проблем няма да има: през днешния ден ще се наслаждавате на всяка минутка, прекарана в компанията ма скъпите хора. Това е отличен ден за развлечения, разходки и деен отдих.

Лъв
Ще се наложи да се намесите в доста неща, нямащи отношение към самите Вас. От друга страна резултатите от Вашите грижи са толкоз положителни, че няма да се наложи да съжалявате за положените старания. Денят е доста подобаващ за нови занимания и открития, както и за необикновени развлечения. Чакат Ви забавни запознанства. Жизненият Ви капацитет е висок, по тази причина няма да страдате от хронична отмалялост!

Дева
Днес за Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се убеди, че бъдеще за него и Вас все-пак има, и то щастливо, ярко и дълго. Ако и Вие, самата не сте уверена в това, може би би трябвало да се замислите, за какво сте по този начин дълго време сте дружно и заслужава ли си да се продължава този период?...

Везни
Постарайте се през днешния ден да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за реализиране на персоналните Ви проекти. В фамилните връзки може да вършиме всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави неточности. Планирайте взаимен отдих, тъй като от дълго време е трябвало да извършите това. Внимателно проверете положението на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за прилагане на заем. Препоръката на звездите е, изобщо да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има верочтност да получите безценен подарък.

Скорпион
Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, само че по този начин е през тази седмица, в случай че можем да се освободим от пристрастеностите си. Не помрачавайте настроението си, поради инцидентно дочути приказки, доверете се на личната си преценка.

Стрелец
Прекрасните фамилни и сантиментални взаимоотношения ще създадт платформа за повишение на Вашето самочувствие и въодушевление, само че не би трябвало да прояввате безгрижност и да натрапвате своето мнение на другите. Вашите най-хубави качества на характера ще Ви донесат триумф в професионалната работа и бизнеса.

Козирог
Ще се окаже, че през днешния ден със своя обичан човек сте на друга вълна, и с тъга ще се разбирате един – различен, дори и когато се изразявате с понятни думи и общоупотребявани термини. Може би езикът на жестовете ще ви помогне най-малко малко?...

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.

Риби
Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на предишното. То е завършило и нищо повече няма да се върне. Затова се пробвайте да спазвате отдалеченост с някого или нещо, което Ви предизвиква неприятности. Доверете се на ориста си. Кой знае, къде ще Ви заведе? С каквото и да приключи това, все ще е по-добре, в сравнение с по цели дни просто да седите пред тв приемника.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР