lamqta.comОвен Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено

...
lamqta.comОвен Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено
Коментари Харесай

Раците може да очакват един напълно успешен ден

lamqta.com

Овен
Мислете за бъдещето. Именно то през днешния ден заслужава Вашето изключително внимание. Малките пропуски, неточности и незавършени работи през днешния ден ще останат незабелязани, само че по-късно ( и несъмнено – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви припомнят. Затова всичко, за което се захващате през днешния ден, се пробвайте да извършите безупречно. Денят се оказва доста уморителени и във физическо, и в прочувствено отношение. Само че да възстановите душевните си сили напълно не е мъчно: за задачата от изгода ще Ви бъде общуването с членовете на фамилията и със старите другари. 
 
Телец
Днес много ще се поразвълнувате. Ще започнете да се съмнявате и в най-близките си хора и ще станете подозрителни и ревностни, въпреки че, в полза на истината, не цялото Ви безпокойствие е лишено от съображение. Въздържайте се от недомислени действия и отложете изясняването на връзките - през днешния ден можете да извършите и кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Денят е подобаващ за непланувани авансово занимания, които да издигнат настроението Ви. Не изисквайте от себе си прекомерно доста. Най-важното, което би трябвало да извършите е, да си осигурите положителни страсти.

Близнаци
Днес стремежът Ви ще е обвързван с промени към по-добро в деловата сфера. Има възможност да получите непредвидени и забавни оферти, както и опция да се присъедините към доста перспективен план. Знайте, че условията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат много комплицирани, и по тази причина няма да имате никаква опция за разпределяне. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не приказваме...

Рак
Раците може да чакат един изцяло сполучлив ден. Днес представителите на този знак имат късмет да вкарат ред както в професионалната си активност, по този начин и в живота си като цяло. Може да се избавят от всичко ненужно, да укрепят нужните им връзки, и ловко да дефинират целите. Денят дава обещание плодотворно делово съдействие и подписване на преференциални покупко-продажби. В фамилията Раците се радват на взаимно схващане, а спорове и съществени различия са малко евентуални. За влюбените представителите на този знак е целесъобразно да подхващат странствуване в компанията на своята „ половинка ”, или да измислят извънредно забавление „ за двама ”. За тях е потребно да сменят ситуацията, да се развлекат и „ проветрят ”.

Лъв
Харесвате себе си такива, каквито сте. Не, в действителност обичате себе си, а това е прелестно! Но също така доста добре Ви е известно, че смисъла на съществуването е самоусъвършенстването, и през днешния ден ще имате за цел да самоусъвършенствате физическата си форма. Направете промяна на своите извършения, а също и на порциона и на остатъка и дефицита на някои типове артикули в него. Хубаво би било, да потърсите нова информация за последните проучвания на връзката сред духа и тялото. Денят е прелестен за демонстрация на делова интензивност, или за къси сантиментални или бизнес- пътувания. Действайте!

Дева
Много ще Ви се желае през този ден да се убедите, че Вашия обичан човек в действителност Ви обича, а не Ви търпи с последни сили, заради вродена учтивост. Имайте поради, че когато завършите изцяло с неговия разпит, че има възможност да се натъкнете на един от не напълно приятните отговори.

Везни
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.

Скорпион
Очевидно през днешния ден нещо по този начин мощно ще разстрои Вашия сътрудник, че Вие за пръв път от толкоз време нама да можете да видите сълзите му. А това, вероятно, ще Ви направи мощно усещане. Донесете кърпичка и говорете, говорете, говорете...Нищо не успокоява по- добре от думите. Само никога не повишавайте глас...

Стрелец
Всичко завърши - най-малко за в този момент. Трескавата активност, кипяща на работното място, към този момент е завършила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това напълно не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили, с цел да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може ненадейно да откриете, че би трябвало да отделите време за родственици и близки. Посетете ги. и бъдете сигурни, че ще получите извънредно топло посрещане.

Козирог
Запасете се с самообладание, тъй като това не е денят, когато можете да постигнете своето с упоритост и размах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с непознатите недостатъци. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо превъзмогване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите силата си на вятъра. Възможни са различия с обичания човек, само че споровете ще успявате да избегнете. Убедително ще потвърждавате своята справедливост, заобикаляйки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще пораства.

Водолей
Днес Вашия най- добър другар може доста мощно да промени отношението Ви към Вашия обичан човек Това е допустимо да стане с помощта на фразата: „ на мен не ми харесва! ” - казана от него, а може и да бъде по някакви други аргументи.Като цяло, през днешния ден е най- добре да не обсъждате персоналния си живот с приятелите.

Риби
Риби, постанова се да бъдете по-икономични: финансовото положение на представителите на този знак внушават опасения. При това помнете, че икономията би трябвало да бъде рационална, другояче обстановката ще се развива в цялостно сходство с пословицата за оня, който се скъпи, и по тази причина по два пъти заплаща. За всичко останало денят дава обещание да бъде спокоен и прелестен. В деловата и персоналната сфери ще доминират позитивните трендове, а шансът ще Ви се усмихне. Може да разчитате на своята вътрешен глас - тя няма да Ви излъже за това, което Ви подсказва.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР