lamqta.comОвен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас.

...
lamqta.comОвен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас.
Коментари Харесай

Телец: Съсредоточете се върху получаване на материални блага, Риби: Днес е изключително подходящ ден, за...

lamqta.com

Овен
Днес Вашето въодушевление е явно за хората към Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя яд – несъмнено, в сдържана форма, без каквото и да било физическо влияние, в случай че това, несъмнено, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си, експанзия –това е, в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са непрекъснато положителни и благи! Ужасно! Така че направете потребна услуга на себе си и на индивида, с който непрекъснато се виждате: започнете да упражнявате. Това ще Ви бъде прекомерно потребно.  

 
Телец
Съсредоточете се върху приемане на материални богатства. Вероятно е решение на имуществени въпроси и подписване на преференциални покупко-продажби. Възможно е приемане на пари за по-рано свършена работа, или връщане на остарял дълг. Малко напрегнати ще станат връзките в трудовия колектив и Вашите победи ще провокират злоба у заобикалящите Ви. Денят е подобаващ за пътешестване, а също за започване проучването на непознат език или култирата на друга страна. Отношенията с околните се основават на взаимна поддръжка. Не проявявайте нарцисизъм. 

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия. 

Лъв
Кратка среща с не доста прелестен човек през днешния ден сутринта ще Ви помогне по новому и с признателност да погледнете на това, по какъв начин се подрежда Вашия живот. Наблюдението на слабостите на другите ще Ви помогне да се убедите, какъв брой сте мощни. Тази мощ е належащо да се употребява, с цел да можете и в най-взривоопасните обстановки да решавате нещата с мир. Вашата дипломатичност ще потвърди своята изгода, когато започнете да анализирате, какво сте съумели да постигнете. Протегнете ръка за помощ на хора, които под гнева крият своята уязвимост.

Дева
Финансовото Ви състояние е устойчиво и не предвещава беди. Даже са евентуални някакви парични приходи. Денят е подобаващ за начало на нов план. Ако не желаете да изпуснете този подобаващ миг, постарайте се, да бъдете по-активни. В идните планове има избран риск, само че си заслужава. Върнете се към незавършените планове и се постарайте да уточните детайлностите. Много ще Ви се желае да оправите поизоставените връзки, само че надали това ще може да стане.

Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда. 

Скорпион
Възможно е да Ви се наложи да привлечете на помощ всички свои гении в региона на блъфирането, с цел да се справите със създалата се обстановка, само че и от сърце ще се повеселите, учудвайки тези, които Ви заобикалят. Стегнете си и дори не си и помисляйте, да изпадате в отчаяние. На всеки човек понякога е нужна дребна отмора, а в този момент това е прелестна опция известно време да наблюдавате обкръжаващите Ви, и да се научите да разбирате техните мисли. Така ще Ви бъде по-лесно да мотивирате техните действия. Вярвайте в своите сили, и ще съумеете да повлияете на доста хора в близост.

Стрелец
Този ден би трябвало да прекарате измежду природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо сходно! Достатъчно е в тази жега даже единствено да се подържите един различен малко за ръка...Това в действителност при всички положения може да си позволите.

Козирог
Козирозите могат да употребяват този ден за споразумяване на някакви отдавнашни спорове и различия. Дипломатическите гении на представителите на знака през днешния ден ще се проявят изключително блестящо, тъй че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всевъзможни договаряния ще изискват съществени прочувствени загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това оказва помощ да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията. 

Риби
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да си покрещите с обичания човек един на различен. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на свада, изясняване на връзките и световен скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко изгода от елементарни гръмки звуци!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР