lamqta.com/horoskop-za-denq/blogСнимка: PexelsОвен Не трябва да се безпокоите от някои проблеми,

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogСнимка: PexelsОвен Не трябва да се безпокоите от някои проблеми,
Коментари Харесай

Лъв - Днес трябва за всичко да се доверявате на своя любим човек

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Снимка: Pexels

Овен
Не би трябвало да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които напоследък са Ви безпокоили, тъй като доста скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, тъй като напоследък сте били доста заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, само че в действителност повода не е в това. Просто е пристигнало време да оздравеете. Ако желаете, може да се посъветвате с доктор, с цел да бъдете по-спокойни.

Телец

Добре ще се справяте с всякаква работа, само че ще действате, без да жалите сили, и по тази причина в средата на деня ще се почувствате преуморени. Бъдете подготвени да споделите работата и отговорностите, а това доста ще Ви облекчи живота. Неудачното стичане на събитията ще Ви накара да се откажете от запланувани за този ден пътувания. Прекалено комплицирани ще се окажат битовите проблеми, а тяхното решение ща отнеме прекомерно доста време. Това не е най-благоприятния ден за другарство и срещи, защото ще сте склонни да забелязвате единствено недостатъци и дефекти у обкръжаващите.
 

Близнаци

Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: тоя ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват.
 

Рак

Стандартните похвали, които всеки ден сипете на своя обичан човек, през днешния ден ще са му незадоволителни и ще му се желае да чуе още нещо - прелестно и свежо. Затова се постарайте да измислите нещо ново, пикантно и автентично, което прелестно да го учуди.
 

Лъв

Днес би трябвало за всичко да се доверявате на своя обичан човек, само че и на своята вътрешен глас. Преди всичко, те няма да се окажат спорни източници на информация, или ще са насочени еднообразно вярно. Само че при пораждане на рецесии и при положение на различие, решение ще се наложи да взимате извънредно Вие, и то, облягащи се на здравия разсъдък.
 

Дева

Колкото и да се пробва през днешния ден Вашият обичан човек да Ви потвърди, че не му е все едно какво мислите, чувствате или желаете, само че просто не може да го изрази в нужната степен, това ще му се удава много мъчно. Задачата Ви е, да го разберете от половин дума, или просто да му повярвате. Останалото ще се подреди.
 

Везни

Днешния ден е подобаващ за утешение и отмора на тишина. Избирайки си занятие за през днешния ден, спрете своя избор на медитация и разнообразни техники на разпределяне. Това ще Ви помогне да се концентрирайте на личните си чувства и да намерите естетика в себе си. През този ден не би трябвало да се увличате в хазартни игри, тъй като може да загубите извънредно доста. В връзките с децата е евентуално недоразбиране.
 

Скорпион

Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...
 

Стрелец

През този ден в главата на Вашия обичан човек ще се появи някаква доста светла и доста непредвидена концепция, която ще увлече освен Вас, само че и него, в случай че бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят дава обещание да бъде за Вас забавен и изпълнен с позитивни страсти.
 

Козирог

За препоръчване е през днешния ден да се откажете от значими инициативи. Ако не последвате този съвет и продължите да се надявате на шанса си, ще се наложи да действате по несвойствен метод, или от време на време да се разкайвате поради последствията от своето безрасъдство. През този ден е добре да наблюдавате активността на другите хора, без, несъмнено, сляпо да копирате и да прилагате техните способи на деяние. Не е желателно да тръгвате на път, изключително отдалечен. Ако на разум Ви е пристигнало самоуверено решение, не се опасявайте от вероятните последици от своята постъпка, реализирайте своите хрумвания неотложно. През втората половина на деня доста неща ще Ви се удават елементарно, като не на последно място това ще се дължи на персоналното Ви омагьосване.
 

Водолей

Ще изпитате мощно предпочитание през днешния ден да пожалите своя обичан човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро... Имайте поради, че доста мъже възприемат жаленето като оскърбление на тяхното достолепие. Преди да дадете воля на възприятията си, убедете се, че Вашата половинка не счита по този начин...
 

Риби

Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР