Lamborghini Urus вече е модел на четири години и въпреки, ...

Lamborghini Urus вече е модел на четири години и въпреки,

Lamborghini Urus вече е 900 коня и със странна визия

Lamborghini Urus към този момент е модел на четири години и макар, че чакаме напълно скоро да забележим обновената версия на SUV-то, това не попречи на Mansory да направи план в типично собствен жанр на неговата база. Новото Lamborghini Venatus е получило нараснала мощ, напълно нова визия, както и напълно нов интериор с разнородни и много ярки цветове.
`Lamborghini

Започвайки с външността, там откриваме преливаща се цветова скица с черно и бяло. Специално направен бодикит включва нова предна ризница с по-голям сплитер и карбонови детайли, както и нов похлупак с няколко отвора. Предните калници също са получили отвори и по-големи раздувки. Праговете са с по-изразителни форми, а в задната част са сложени три нови спойлера, над стъклото и два върху багажника. Допълнително са сложени още нов дифузьор с забавни накрайници на ауспусите, както и няколко отвора за изстудяване. Разбира се, джантите също са по дизайн на Mansory.
`Lamborghini

Ако външността ви наподобява екстравагантна с другите материали и преливащи се цветове, то в интериора евентуално ще ви се стори по-интересно. Там е заложено на жълта кожа в композиция с бяла кожа за шофьорската страна и черни акценти в пиано лак. Под капака на Urus също има интервенция от експертите от Mansory и мощността там е повишена до 900 конски сили и оптимален въртящ миг от 1100 нютон метра.
`Lamborghini

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg