Lamborghini също е една от компаниите, които постигна рекордни продажби

...
Lamborghini също е една от компаниите, които постигна рекордни продажби
Коментари Харесай

Lamborghini ще представи четири нови модела през тази година

Lamborghini също е една от фирмите, които реализира рекордни продажби през миналата 2021 година и с цел да резервира това движение и през идващите 12 месеца, италианците разкриха част от проектите си. До края на годината ще забележим цели четири нови модела от Lamborghini, два от които са ни известни.
`Lamborghini

Единият от тях е дълго чаканият правоприемник на Aventador, който както знаем би трябвало да ни показа напълно нов V12 мотор, най-вероятно с хибридна технология. Все още няма информация по кое време тъкмо ще забележим новия върхов модел на марката, само че чакаме това да се случи след средата на тази година.
`Lamborghini

Вторият модел, който също ни е прочут и най-вероятно ще се появи в идващите месеци е фейслифта на Urus, който надали ще донесе огромни промени. Най-продаваният модел на Lamborghini ще получи нова визия, само че не е изключено той също да премине към хибридите или най-малко да дава такава алтернатива. Останалите два модела все още се пазят в загадка, което значи, че ще би трябвало да изчакаме, с цел да забележим какво тъкмо са ни подговтили от Lamborghini.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР