Lamborghini е един от брандовете, които ще се опита да

...
Lamborghini е един от брандовете, които ще се опита да
Коментари Харесай

Lamborghini разкри кой ще е първият електрически модел и кога ще го видим

Lamborghini е един от марките, които ще се опита да задържи моторите с вътрешно горене, даже и в нечиста форма колкото се може по-дълго време, само че рано или късно евентуално ще би трябвало да се „ съобщи “ на електричеството. По-рано през днешния ден изпълнителният шеф на компанията Стефан Винкелман показа малко повече за тези проекти на италианците и по кое време можем да чакаме първото Lamborghini на ток.
`Lamborghini

Това ще се случи през 2028 година, а съгласно информацията, моделът ще бъде с нараснала проходимост, само че няма да бъде пряк правоприемник на Urus. Следващото потомство на единствения кросоувър в гамата на Lamborghini все още ще се появи малко по-късно, до края на това десетилетие.
`Lamborghini

„ Първата стъпка е да представим две напълно електрически коли до 2030 година. В резултат на това ще имаме малко време, с цел да решим дали да запазим моторите с вътрешно горене или да преминем напълно на ток. Напрежението за взимане на крайното решение към момента го няма. Ако Европейския парламент реши за възбраната това ще ни повлияе сигурно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР