Ламбе Алабаковски, който бе осъден условно за палежа на Културния

...
Ламбе Алабаковски, който бе осъден условно за палежа на Културния
Коментари Харесай

Ламбе Алабаковски: Щастлив съм, че запалих българския център Иван Михайлов в Битоля

Ламбе Алабаковски, който бе наказан условно за палежа на Културния център „ Иван Михайлов ” в Битоля, сподели, че е щастлив и благополучен от това, което е направил, оповестява уеб сайтът Пресс 24, представен от Българска телеграфна агенция. Изявлението Алабаковски е направил в „ Бомбакис подкаст ”.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 968
„ Това беше кулминационната точка на всички патриотични усеща, които всички имаме, само че не ги показваме. Или ги показваме по разнообразни способи. Това е прилив на страсти. От днешна позиция съм доста благополучен от това, което направих, тъй като в последна сметка, след толкоз време, всичко това излезе в интерес на нашият народ. Никой няма право да те предизвика в твоята лична къща и да ти слага ултиматуми “, сподели Алабаковски.

През юни, Алабаковски беше задържан за палежа на Културен център " Иван Михайлов " в Битоля и получи най-ниската присъда - шест месеца условно. 

Алабаковски се появи и като представител на митингите против преговорната рамка, които опозицията провежда през лятото, а след признати ремонти в Закона за фондациите и сдруженията сдружението „ Иван Михайлов ” в Битоля беше заличено от Централния указател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР