Лала Кент изпрати неочаквано съобщение до Ракел Левис по време

...
Лала Кент изпрати неочаквано съобщение до Ракел Левис по време
Коментари Харесай

Резюме на „Правилата на Vanderpump“: Разкрита е прощаващата гласова бележка на Лала Кент към Ракел Левис

Лала Кент изпрати ненадейно известие до Ракел Левис по време на премиерата на сезон 11 на „ Правилата на Вандерпумп “ във вторник.

„ Хей, Ракел, хм, сигурен съм, че съм последният човек, от който очаквахте да чуете, хм, уповавам се, че се справяте “, сподели Кент, до момента в който тя говореше в телефона си за гласовата записка.

„ Ъм, не знам дали си се върнал в Ел Ей или не, само че бих желал да проведа диалог с теб в даден миг, в случай че си подготвен за това, хм, добре, уповавам се да приказвам с скоро “, заключи тя.

Само секунди откакто изпрати гласовата записка посредством непосредствено известие в Instagram, Кент видя, че Левис я е „ видял “.

„ О, Боже, тя го видя. Имам възприятието, че ще повърна и ще си смъква панталоните по едно и също време “, сподели Кент.

Не е ясно дали Левис в действителност е прослушал известието, само че по-късно Кент сподели на Page Six, че Левис не е дал отговор.

Кент –– която преди се защитаваше, че е „ зла ” към Левис както в обществените медии, по този начин и на избухливото събиране на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР