Лаконичен около 20-секунден разговор е спрял Кристиано Роналдо от трансфер

...
Лаконичен около 20-секунден разговор е спрял Кристиано Роналдо от трансфер
Коментари Харесай

Сър Алекс спрял Роналдо за Ман Сити само след 20-секунден разговор

Лаконичен към 20-секунден диалог е спрял Кристиано Роналдо от трансфер в Манчестър Сити това лято. Както е известно, Роналдо мина от Ювентус в Манчестър Юнайтед, завръщайки се на " Олд Трафорд ". Според информация на " Мирър ", е била осъществена кардинална сделка сред Юве и Сити за трансфер на португалеца. В този миг, обаче интервенция на сър Алекс Фъргюсън трансформира фрапантно обстановката.

Сочи се, че Фюргюсън, който е някогашен управител на Кристиано в Юнайтед е позвънил на КР7, заявявайки с доста съдбоносен звук тъкмо три думи - " Don’t join City " (Не се присъединявай към Сити”.

Както е известно, португалецът Роналдо постоянно е определял сър Алекс Фъргюсън като собствен " татко във футбола ". Визира се, че точно тези думи на Фюргюсън, Кристиано да не минава при " жителите " са наклонили везните 5-кратният притежател на Златната топка да заиграе още веднъж за Ман Юнайтед.

Любопитно е, че тази информация излиза преди утрешното дерби на Манчестър. Двубоят за състезание е на " Олд Трафорд " с начален час 14:30 българско време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР