Лъки Хънт и кметът на Община Девня Свилен Шитов са

...
Лъки Хънт и кметът на Община Девня Свилен Шитов са
Коментари Харесай

Кастрират безплатно домашни любимци във Варненско, дават награда за бездомничета

 Лъки Хънт и кметът на Община Девня Свилен Шитов са се договорили да започва акция от 31.07.2019 година за понижаване на популацията на безпризорните животни, научи Varna24.bg .

Ето какво оповестяват от фондацията:

" Скъпи другари, както всички знаете всеки притежател на домакински любим без значение къде живее в двора или жилището е задължен да го записва в Официалната ветеринарна система и в общината, която обитава. Глобите за неспазване на закона са извънредно високи и към този момент стартират всеобщи инспекции за понижаване на популацията от бездомни животни, тъй като както знаете, тези бездомни животни идват от някой безконтролен собственик, чието куче или коте е родило и той взема решение казуса, като ги изхвърли на улицата. Животните не са отговорни за ориста, която имат, отговорни сме ние хората, за това дано променим ориста им. 

Лъки Хънт и Община Девня стартират акция от 31.07.2019г. за понижаване на популацията.

Акцията предлага безвъзмездна кастрация за домашни животни включваща микрочип, имунизация бяс, издаване на паспорт, като всичко това е належащо за регистрация на вашия любим в общината. Животните би трябвало да за гладни и жадни от предната вечер! 

Също по този начин всеобща кастрация на бездомните животни, като всеки, който се включи и докара бездомниче от територията на община Девня за кастрация ще има премия от 10 лева за помощта.

Подкрепете тази наша взаимна акция и дано дадем образец, като сложим началото на смяната на Община Девня като един европейски град. Град, в който животните са обгрижени, нахранени и живеят в естетика с хората! Нека покажем, че обичаме животните! 

Акцията продължава до 02.08. 2019г./включително /с  местонахождение Лъки Хънт клиник! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР