Лъжците говореха, че сме щели да фалираме държавата. Какво тогава

...
Лъжците говореха, че сме щели да фалираме държавата. Какво тогава
Коментари Харесай

Борисов с оперативка на пънчета за повишения кредитен рейтинг на страната

" Лъжците говореха, че сме щели да банкрутираме страната. Какво тогава гледа " Муудис ".

Това сподели министър председателят Бойко Борисов в следващото живо лъчение във Facebook профила му. Премиерът реши да изчете цялото известие на финансовото министерство за това, че кредитната организация " Муудис " е повишила дълготрайния рейтинг на България в задгранична и локална валута на Baa1 със постоянна вероятност. Това стана в наличието на отрасловия министър Кирил Ананиев, както и на зам.-министъра на районната политика Николай Нанков.

Този път министър председателят не се " включи " от джипката, както нормално. Вместо това той и събеседниците му бяха седнали на дървени трупи, а зад тях се виждаше сграда. Борисов изясни, че това било " оперативка на пътя ". Всичко това още веднъж стана в отсъствието на публицисти, което се трансформира в традиция за премиера.

По-рано в събора Борисов разгласи, че „ следващото интернационално самопризнание за нашата фискална политика ни задължава да довършим работата си до дъно и да не позволяваме отклонение от курса”. Така повишението на рейтинга се трансформира в следващото му пояснение за какво няма да подаде оставка на фона на продължаващите над три месеца митинги против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.

В живото лъчение министър председателят разгласи, че " ше повишим отново приходите ", а новият бюджет щял да е изработен по този начин, че " хем да е за хората, хем за обособения човек ". " Страната разполага със обилни фискални запаси ", цитира Борисов " Муудис ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР