Лъжците говореха, че щяхме да фалираме държавата, че не се

...
Лъжците говореха, че щяхме да фалираме държавата, че не се
Коментари Харесай

Борисов: Ще повишим пак доходите

" Лъжците говореха, че щяхме да банкрутираме страната, че не се предписание нищо, такива нелепости се приказват. Какво тогава гледа Moody’s? “. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който дружно с финансовият министър Кирил Ананиев разясняват повишението на дълготрайния рейтинг на България в задгранична и локална валута на Baa1 със постоянна вероятност от организацията. Заедно с тях е и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.
" Новият бюджет ще е по този начин изработен, че хем е за хората, хем за обособения човек ", сподели още министър председателят. " Страната разполага със обилни фискални запаси ",. " С какво да угодим на нашите съперници? Тук в Родопите се строи, а освен там. Ще повишим отново приходите ", сподели още Борисов. " Представи си това да го пишеше за Румъния, а не за нас?, обърна се той финансовия министър Кирил Ананиев.
 Бойко Борисов: Moody’s увеличи дълготрайния рейтинг на България Бойко Борисов: Moody’s увеличи дълготрайния рейтинг на България
" Moody’s повиши дълготрайния рейтинг на България в задгранична и локална валута на Baa1 със постоянна вероятност. Ед...
" Това е една от най-известните рейтингови организации в света. Според тях сме направили всички нужни промени и сме основали административен потенциал, изискван от нас, за Еврозоната. Ние сега изпълняваме проект с ограничения и по-късно ще се интегрираме и в Еврозоната до 2023 година ", изясни финансовият министър Кирил Ананиев. " С отпуснатите от държавното управление 300 000 лв. сега се строи ново крило към манастира " Света Троица " на Кръстова гора, което да подслонява най-нуждаещите се поклонници, написа във Фейсбук профила си министър-председателят. " И тази година близо 25 хиляди вярващи пристигнаха на тази свещена околност на Кръстовден. Изчакахме да мине празникът и стартирахме строителството ", заяви още Борисов.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР