Лъжица култура за София“ - така се нарича изложбата на

...
Лъжица култура за София“ - така се нарича изложбата на
Коментари Харесай

Изложба на млади артисти се проведе в София

„ Лъжица просвета за София “ - по този начин се назовава изложбата на млади актьори, които за първи път стъпват на огромната сцена на изкуството.


Модернистичните произведения са определени посредством сериозен конкурс, като едно от условията било кандидате да са под 25 години.

Гергана Добрева, уредник: Създадохме страница във фейсбук, на която и по имейл доста младежи ни изпратиха техните картини, фотоси.
Изложбата няма съответна тематика, всеки показва себе си свободно, посредством фотоси, картини и колажи. Проектът е дело на десетокласници от София.
Виктор, уредник: Иначе се споделя „ Лъжица просвета “, тъй като хората много... не бих споделил страдат от културен апетит, само че го има. И ние сме като свободна платформа, която дава късмет на млади аристи, да стъпят за първи път на сцената на изкуството.
Най-младият участник в изложбата е на 17, а най-възрастният - на 24 години. Творбите на всички създатели могат да се видят до 12 януари на ул. „ Иван Денкоглу “ 24 в столицата. Входът е свободен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР