Лъжите са част от връзките. Те са част от човешката

...
Лъжите са част от връзките. Те са част от човешката
Коментари Харесай

Ако забележите тези неща в партньора си, той ви лъже

Лъжите са част от връзките. Те са част от човешката природа като цяло. Не можем да избягаме от тях, само че можем да се научим да ги разпознаваме. Когато сътрудникът ви е почнал да ви лъже и да крие всякакви неща от вас, държанието му евентуално ще се промени. Възможно е да стартира да прави някои неща, на които да обърнете внимание.

Той демонстрира признаци на терзание и стрес
Стресът и терзанието са естествени и не е наложително те да прикриват неистина. Но в случай че това държание се демонстрира в моменти, в които говорите за нещо, когато му задавате въпрос или когато ви споделя преживелица от всекидневието, това може да е знак, че ви лъже.

Той дава прекалено много или прекомерно малко информация
Когато човек лъже, той или се пробва да спести доста детайлности и избира да мълчи, или прави противоположното – в устрема си да прикрие истината е прекомерно отегчителен и това издава безпокойството му и желанието му да украси истината, да я маскира.

Внезапно става по-мълчалив
Ако сътрудникът ви стартира да приказва все по-малко без значение защо, той несъмнено крие нещо. Мълчанието може и да е симптом на паники в работата или някакви проблеми. Трябва да разберете преди да си вършиме прибързани изводи, само че не отминавайте тази смяна у него.

Прави повече жестове с ръцете
Един от признаците на лъжата е жестикулирането. То е естествена част от общуването, само че когато стартира да става нервно, прекомерно или съпроводено с шарене на погледа в разнообразни направления, това е симптом на неистина.

Избягване на погледа
Лошите лъжци нормално не умеят да гледат право в очите, когато лъжат. Обърнете внимание дали сътрудникът ви ви гледа, когато говорите или когато му задавате въпрос. Може да се пробва да прикрие нещо, щом не ви гледа в очите. Когато споделя къде и с кого е бил, само че гледа встрани, това е симптом, че това, което споделя най-вероятно не е тъкмо по този начин, както го показва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР