Лъжи и манипулации са твърденията, че БСП влиза в договорки

...
Лъжи и манипулации са твърденията, че БСП влиза в договорки
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП работи за сваляне на това правителство, то е вредно!

„ Лъжи и операции са изказванията, че Българска социалистическа партия влиза в сделки и задкулисие да крепи държавното управление. Ние работим за събаряне на това държавно управление. То, освен безхаберно и некадърно, към този момент е нездравословно за България “. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада на първото за годината съвещание на Народното събрание.

„ Започваме и тази сесия с рецесия, с следващата държавна рецесия – девета промяна на министър, близо половин милион българи са с режим на вода, стохиляден град е изправен пред избора самун, работа или вода. Народът заплати стотици милиони за безводие и мръсна вода. България е превърната в бунище на света. Международната и българска мафия печели милиони на гърба на българския народ. Висши държавни чиновници и изпълнителният шеф на НЗОК заговориха за източване на Здравната каса. Министър и заместник-министър вършат лобистко законодателство. Тол системата е отсрочена още веднъж и е застрашена да се провали. Животновъдството е застрашено. Чумата се завърна. Предупреждават ни, че ще пораства цената на хляба. В доста общини се покачват локални налози и такси “, съобщи Корнелия Нинова, представена от Агенция „ Фокус “.

„ Това са обстоятелствата. Защо стигнахме до тук? “, запита Нинова и уточни отговорът: „ Защото в продължение на 10 години ръководството на ГЕРБ приема закони в името на облагата на малко на брой “.

Корнелия Нинова е безапелационна, че ръководещите вкарват страната от рецесия в рецесия, вместо непоклатимост и развиване, има безпорядък и застой. Тя призова другите партии, макар разликите си, да се обединят и да работят дружно за събаряне на кабинета. 

„ Нека се опрем на тях, на виталните сили на българския народ, тъй като имаме една сплотяваща концепция – да сменим това ръководство и да променим България и живота на българите. Възможно е да го създадем, само че не просто да вземем техните постове, а с цел да подсигуряваме стопански напредък, непоклатимост и благоденствие на българския народ “, сподели още Нинова. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР