„Лъжа, манипулация и много сериозна фалшива новина“ - така енергийният

...
„Лъжа, манипулация и много сериозна фалшива новина“ - така енергийният
Коментари Харесай

Министър Петкова: Лъжи, манипулации и фалшиви новини - това са слуховете за АЕЦ „Козлодуй“

„ Лъжа, операция и доста сериозна подправена вест “ - по този начин енергийният министър Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по дефинира слуховете, че министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се е съгласил да бъдат затворени пети и шести блок на АЕЦ „ Козлодуй “ на брифинг от Министерството по-рано през днешния ден.

„ Средствата, които са отпуснати - €56 млн., са свързани само и единствено с извеждането от употреба на блоковете 1-4 на АЕЦ „ Козлодуй “.

Финансирането се реализира по стратегия на Европейски Съюз за подкрепяне извеждането от употреба на нуклеарна сила в страни-членки. В нашата програмата са България, Литва и Словакия. Тези стратегии са предопределени за това да компенсират страните, извели от употреба работещи блокове преди техните периоди “, сподели министър Петкова.

Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по напомни още, че в последните два кабинета е реализирано съглашение с Европа за удължение периода на употреба на пети и шести блок за интервал от 30 години.

Решение на ГЕРБ и Патриотите: Намаляват "студения запас " от Топлоелектрическа централа - Варна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР