Лъжа е че съм пишкал във фонтана в Плевен. Истината

...
Лъжа е че съм пишкал във фонтана в Плевен. Истината
Коментари Харесай

Румен Петков: С болничните правителството за пореден път казва - Няма държава

Лъжа е че съм пишкал във фонтана в Плевен. Истината е, че съм го ремонтирал. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия водачът на АБВ Румен Петков.

Това са грозни неща и не дават отговор на България в 21 век. Тази клеветническа акция беше направена напълно умишлено против мен, добави той.

По мотив отминалите локални избори Петков съобщи: "Абсурд е да има 600 000 недействителни бюлетини. Ние настоявахме всички тези бюлетини да се отворят. Ако това не се направи, ние дефинитивно ще отвратим интелигетните хора от политиката, тъй като те виждат, че с 20% може да се избере кмет на столицата ".

Румен Петков: Организацията и провеждането на вота са неуспех на ЦИК

Лидерът на АБВ разяснява и предлагането на ръководещата коалиция първият ден от болничните да не се заплаща. За следващ път това държавно управление и това болшинството споделя: "Няма страна ". Ние не желаеме да се борим с закононарушението, а с следствието. Защо да вземем за пример първия ден, а не третият? Защо не се вкара ефикасен надзор – има задоволително инспекторати, уточни Румен Петков.

Хасан Адемов за болничните: Проблемът е в контрола

Той изрази мнение и по проблема с процедурата по желание на нов основен прокурор. Президентът един път върна избора на ръководител на Върховен административен съд, рецидивира с връщането на кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор и в този момент, в случай че сезира Конституционния съд, това ще сътвори институционален спор, от който никой няма да завоюва, акцентира Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР