"Лъжа е, че „Булгаргаз“ е отказал евтини количества азерски газ,

...
"Лъжа е, че „Булгаргаз“ е отказал евтини количества азерски газ,
Коментари Харесай

Николай Павлов: Засегнали сме огромни частни интереси, дано не изфабрикуват доказателства срещу нас

"Лъжа е, че „ Булгаргаз “ е отказал евтини количества азерски газ, в противен случай, противоположното е. " Това съобщи освободеният изп. шеф на сдружението Николай Павлов в "Лице в лице ".
 
"Новото управление не е вписано, нямаме концепция защо следствие става въпрос ", съобщи шефът на "Булгаргаз " Николай Павлов в предаването на БТВ "Лице в лице ".
 
"Засегнали сме големи частни ползи, неистина е, че "Булгаргаз " е отказал евтини количества азерски газ - съобщи той. - Обратно е, договорът бе избавен, защото липсва газопровода, избегнати бяха милиони долари неустойки, които страната трябваше да заплаща и успяхме да докараме вероятните количества азерски газ. 
 
Знаете ли коя е една от най-ниските цени в Европейски Съюз? В България и това се вижда от картата на Европейска комисия - България е в най-светлата част, единствено Италия и още две страни могат да се мерят с нас. Лъжа е, че сме изнасяли на ниска цена газ от Чирен. " 
 
На въпрос очаквал ли е поддръжката от страна на президента Румен Радев, той сподели: "Той има кардинална позиция. " На въпрос приказвал ли е с него, той сподели, че не може да разяснява, както и че имат поддръжката на всички сътрудници. 
 
"Не чакаме да бъдем възобновени, само че тази офанзива против държавното сдружение е невиждана, уповавам се, че няма да се стигне до производство на подправени доказателства, " добави той. 
 
Според него всичко се случва за да се злепостави сдружението.
 
Миналата седмица цялото управление на "Булгаргаз " беше освободено. 
 

 
Източници: бТВ, "24 часа "
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР