Лъчо Танев, който от години работи като футболен агент, разкри,

...
Лъчо Танев, който от години работи като футболен агент, разкри,
Коментари Харесай

Лъчо Танев: Никой от ЦСКА не е говорил с мен за спортен директор

Лъчо Танев, който от години работи като футболен сътрудник, разкри, че не е приказвал с никого от ЦСКА да поеме поста състезателен шеф при " алените ". 

„ Откровено да ти кажа не сме говорили с ЦСКА за поста състезателен шеф. Не е ставало на въпрос. Не знам от кое място излиза тази информация. Трудно е да кажа дали бих се замислил за работа в ЦСКА.

Може би би трябвало да направя някаква стъпка в развиването ми, само че ние си говорихме преди време и за БФС. Ако не съм уверен, че ще имам цялата власт да управлявам федерация или клуб, считам, че имам знанията и самочувствието, няма смисъл да си предизвикваш оскърбление “, разкри Танев. 

„ С Фичо и Дани Ганчев подкрепям контакт, несъмнено. Смяната на собствеността е деликатна тематика. Те знаят какво ще вършат. Аз считам, че би трябвало да се отдаде заслуженото на Гриша Ганчев и сина му, че избутаха с доста старания построяването на новия стадион.

Имам взор в европейския футбол каква голяма разлика е новият стадион – доходи, привличане на играчи, доста ще помогне на клуба и тима. Трябва да се правят оценка тези неща.

Естествено негова е заслугата да откри сътрудник във вижданията си, тъй като приходите на клубовете са лимитирани и постоянно би трябвало да има хора, които да оказват помощ в сложните моменти ", добави той пред dsport. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР