Лаборатория за производство на наркотици в местността "Шилото" край ж.к."Меден

...
Лаборатория за производство на наркотици в местността "Шилото" край ж.к."Меден
Коментари Харесай

Екшън в Бургас: Красива ученичка свалена с белезници на земята заради бизнес с дрога СНИМКИ

Лаборатория за произвеждане на опиати в местността "Шилото " край ж.к. "Меден рудник " бе разрушена от Четвърто РУП-Бургас. Арестувана е 18-годишна бургазлийка на име Дона, която е обитавала къща в местността, написа "Флагман ".
Бургазлийката е свалена на земята с белезници, откакто ченгетата нахлули в дома й в местността „ Шилото” и намерили електронна везна, цигари с марихуана, както и зелени съцветия от тревна маса / марихуана/ с почти общо тегло към 100 грама. На наркопазара сходно количество може да се изтъргува за близо 2 бона.

Дона е задържана за период до 24 часа, само че има огромна възможност престоят й зад решетките да се удължи. Дона е много известна госпожица в махалата, само че очевидно е попаднала в несъответствуваща среда и крепко е загазила, защото откритата марихуана в дома й може да й обезпечи сериозна присъда.


Дона е добре познато лице в "Меден рудник ", очевидно е попаднала в несъответствуваща среда, където са намесени опиати

Малко след акцията в къщата й, униформените са разрушили лаборатория за произвеждане на опиати, намираща се в близост от вкъщи на Дона. Малък железен гараж е трансфорат във плантация за развъждане на опиати. Мястото се намира тъкмо до автомобилния сервиз в местността. Зад гаража чиновниците на реда се натъкнали на 21 конопени растения - 14 от тях с височина 50 см., другите седем с височина от 120 - 220 см., всички във фаза разцвет.



Мястото е много слънчево и в това време прикрито от очите на инцидентни хора, което го прави идеално за развъждане на марихуана. Оградено е със остарели автомобилни гуми и сухи треви, което пък го прави труднодостъпно. Собственикът на гаража към този момент е издирен и разпитан.

Все още не е ясно каква е връзката сред него и Дона. Ченгетата работят по няколко версии, само че по всичко наподобява, че бургазлийката е знаела къде се намира мини фермата и евентуално постоянно я е посещавала.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и те първа ще се търсят нови доказателства.


Това е домът на 18-годишната Дона в местността "Шилото "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР