La vie en rose. Живот в розово. Изглежда Бен Афлек

...
La vie en rose. Живот в розово. Изглежда Бен Афлек
Коментари Харесай

Какво Джей Ло и Бен правят на втория си меден месец

La vie en rose. Живот в розово. Изглежда Бен Афлек не може да остави задълго обичаната си Дженифър, откакто прекара известно време с дългогодишния си другар Мат Деймън. След грандиозното сватбено празненство в Джорджия, младоженците отново стягат куфарите - за втори меден месец . Отново с доста романтика и още веднъж в Европа.
 Бен Афлек, Мат Деймън и какво вършат двамата след сватбата на Бенифър
Какво вършат Бен Афлек и Мат Деймън след сватбата

Приятел след гуляй се познава

След като публично подпечатаха връзката си с " Да " във Вегас през юли, двамата започнаха бягство в Столицата на любовта Париж. Следва пищно бляскаво празненство в имението на Бен в Райсборо, което се състоя предишния уикенд, 19-21.08. Сега двойката се отправи към следващото сантиментално прекарване, този път в Италия .

Бенифър започнаха втория си меден месец с разходка с лодка, обикаляйки езерото Комо край брега на Тремецо.

Двамата са в интимна конюнктура, сами, седнали на палубата на кораба. Изглежда са потънали в бездънен диалог, като Лопес е преплела ръце към тези на брачна половинка си.

На някои от фрагментите виждаме и двама мъже, които евентуално са отговорниците за приятното и безвредно корабоплаване на двойката. Капитанът и помощник-капитана се грижат звездите да получат една прелестна разходка, като в същото време ги оставят да се насладят на компанията един на различен.

53-годишната поп дива е цялата в бяло . Дълга бяла рокля се вее леко от придвижването на лодката, а златни гривни проблясват върху ръцете ѝ. Актьорът от " Батман " пък носи комфортна синя риза, ленени панталони в каки и бели маратонки. А на китката си е закопчал златна гривна - както обичаната му.

Въпреки видимо сериозния диалог, младоженците си разменят сладка целувка , преди още веднъж да продължат с забавните тематики, написа Page Six.

По-рано денем двойката бе хваната в крачка на обяд в Grand Hotel Tremezzo, отново в езерото Комо.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което би трябвало да знаем за втората им публична женитба
Ето по какъв начин мина втората женитба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което би трябвало да знаем за формалната им гала

През уикенда семейство Афлек отпразнуваха любовта си с тридневно празненство . В петък се състоя репетиционна вечеря, преди да се оженят за повторно пред другари и семейство още на идващия ден. Празникът приключи с брънч/барбекю в неделя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР