Л юбимият български актьор Христо Шопов става част от хитовия

...
Л юбимият български актьор Христо Шопов става част от хитовия
Коментари Харесай

Христо Шопов с главна роля в новия сезон на „Братя“

Л юбимият български артист Христо Шопов става част от хитовия български сериал „ Братя “. Криминалната драма се трансформира в една от най-гледаните телевизионни поредици през миналата пролет, а историята намира своето продължение в нов, трети сезон.

Легендата на българското кино има основна роля в заплетения и вълнуващ сюжет, а обликът му ще преобърне света на останалите герои, променяйки живота им вечно. Към Христо Шопов се причисляват и други надарени артисти, които вършат още по-интересен мощния каст на филмовата продукция.

Миналия сезон героите се изправиха пред доста съществени трудности, с цел да завоюват борбата със самите себе си в опит да се трансформират и да получат втори късмет в живота. Някои от тях търсеха амнистия и възмездие, а други жадуваха за отмъщение и заплатиха цената му. Но в най-голямата тайнственост се трансформира изгубването на следователя Борис Донков (Калин Врачански), което поведе следствието в неподозирани и съдбовни направления. Каква е ориста на Борис, откакто Лора (Йоанна Темелкова) го откри в безсъзнание, ще стане ясно в новите епизоди на „ Братя “.

Финалът на втория сезон се трансформира в повратен и за живота на другия брат – Денис (Владимир Михайлов). Завръщането на могъщия предприемач Топал към незаконния живот стана дефинитивно, когато изцапа ръцете си с брутално ликвидиране. В идващите епизоди Денис ще се сблъска с още по-голяма и непредвидена опасност, за която въобще не би могъл да подозира.

Третият сезон на „ Братя “ ще зарадва феновете на престъпния род с още повече напрежение, заплетени следствия на невъзмутими закононарушения, рискови каскади и смразяващи обрати. Няма да липсват и трагичните прочувствени моменти, белязали комплицираните и дълбоки човешки връзки.

Основната тематика на сезона е обвързвана със саможертвата и някои от героите ще влязат в жестока борба с егото си, с цел да осъзнаят какъв брой са подготвени да платят за щастието на своите близки. Какви огромни изненади чакат героите, феновете ще схванат тази есен в продължението на „ Братя “ по NOVA.

Режисьори на третия сезон са Ники Илиев, Любомир Печев, Георги Димитров и Атанас Бончев-Наката. Сценаристи на престъпната драма са Невена Кертова, Теодора Маркова, Георги Иванов, Пламена Велковски и Мила Иванова. Идеята за сериала е на продуцента Краси Ванков, а саундтракът на поредицата е особено основан от композитора Марио Балтаджиев.

Не пропускайте третия сезон на „ Братя “ тази есен в ефира на NOVA! Последвайте и на „ Братя “.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Възрастна дама желае да паркира някъде в Лондон. Намества се сред колите и блъска предната кола. След това блъска и задната. Към нея постепенно се… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМед, хума и хартиени ролки за коса, бихте ли опиталиПредседателят на Българската федерация по художествена гимнастика разяснява и недоволството на РусияПроф. Христова: Не би трябвало прекалено много да се натиска към наложително ваксиниранеПочти всяка представителка на нежния пол мечтае за подобен човек до себе сиБезспорно в един миг Слънчевата система ще престане да съществуваГоворителката на държавното управление по климатичните въпроси призна обществено, че избира дизеловия си автомобил пред електрически.Чат приложението не утвърждава сканирането на фотоси на потребителитеОранжев код за рисково високи температури е в действие за 7 области в страната за 9 август. Жълт е кодът в 18 областиНа този декор блокове на Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2 ” работят с понижени мощности " Миналата година имах предпочитание да напусна и го споделих, само че в този момент беше друго и желаех да продължа тук ",След 10-часово търсене ротвайлерът е открит и по избор на притежателя му - някогашен служител на реда, е настанено в приютВижте по какъв начин да си приготвите това вкусно ястиеОлимпийският огън загасна в края на спектакъла, с цел да бъде разпален още веднъж след три години за Игрите в Париж " Наричам го китайски вирус, защото е почнал да се популяризира таман оттова. Появил се е в лаборатория ", сподели Доналд ТръмпВижте кои са те17 други пасажери са в болницаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР