Л идерът на ВМРО Красимир Каракачанов допусна, че нови избори

...
Л идерът на ВМРО Красимир Каракачанов допусна, че нови избори
Коментари Харесай

Каракачанов: Възможни са нови избори

Л идерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов позволи, че нови избори са евентуални заради "мераците за власт " на политическите водачи.

"За страдание, може би, ще влезем в обстановка, в която мъчно ще се направи държавно управление и може би ще вървим към нови избори. Дано бъде опровергано ", разяснява Каракачанов пред.

Първите реакции след края на изборния ден от страна на Вътрешна македонска революционна организация пристигнаха от кандидат-депутатите от гражданската квота Боян Чуков и Кузман Илиев, съгласно които резултатите досега демонстрират, че партията е съумяла да отбрани патриотичната линия, а независимото явяване на вота е било вярното решение.

„ Сега с тази наклонност, която пази Вътрешна македонска революционна организация, това е най-хубавата позиция, която можеше да вземе. Това е ненапълно повода аз да се окажа в гражданската квота, тъй като в случай че беше преди този хетерогенен тим, който дърпаше в най-различни направления, бих си помислил дали да приема поканата. А в този момент я одобрих с удоволствие, защото напълно съответствува с моите виждания”, разяснява Боян Чуков, представен от.

„ Вътрешна македонска революционна организация отбрани патриотичната линия на политическо държание ,

единственият състезател сега над чертата с патриотично-консервативна идеология, всичко останали са ляво-либерални. Вътрешна македонска революционна организация е този балансьор, който наложително би трябвало да е вътре, без значение в каква настройка ще се разиграват картите”, уточни на собствен ред Кузман Илиев.

Изявление пред медиите направи и Юлиан Ангелов в централата на партията. „ Искам да благодаря на всички българи от България и чужбина, които поддържаха Вътрешна македонска революционна организация. Мисля, че Вътрешна македонска революционна организация направи една добра акция - може би най-хубавата от всички политически сили в страната”, разгласи Юлиан Ангелов.

Той изрази вяра, че в идващия парламент българските партии да намерят обща позиция и да работят за тях за излизане от коронакризата. "Призоваваме всички български партии, като се изключи Движение за права и свободи, да излезем от тази рецесия ", съобщи още Ангелов.

„ Нямаме самоцелно искане за присъединяване във власт”.

"Ще водим диалози с всеки, който желае да се сплоти към програмата ни, като се изключи Движение за права и свободи ", акцентира той и добави: "Целта е да осъществим обещанията си. Ще се водят договаряния, не ни плаши да сме в съпротива или в ръководство ".

Вътрешна македонска революционна организация е подала 10 сигнала за нарушаване в изборния ден, седем от които са свързани с вота в Турция.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
3 коментара Водещи--> --> Не пропускай Един човек лежал под палмата си и дремел на сянка. Наблизо минал предприемач. - Какво правиш? - възмутил се предприемачът. - Как какво, нищо. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВодачът на камиона е с фрактура, откаран е за обзор в Спешна помощКакво още съобщи в първи коментар на изборните резултати Мая Манолова, съпредседател на коалиция " Изправи се! Мутри вън! " Какво разяснява здравният министър Костадин АнгеловЕкоминистърът потегли на проверкаТой е превозен от екип на Спешна помощ до болнично заведениеВижте най-хубавите фотоси, снимани с мобилно устройствоРимокатолическият духовник отслужи света литургия по случай ВеликденТой акцентира, че изборите са безвредни, хората прекарват по-голямата част от времето на открито, пред изборните секцииПо случая има арестувани лицаВижте какво не знаете за неяСоциолози: Страхът от ковид може да понижи изборната активностИ по какъв начин да схванеш, че си попаднала на верния човекВижте какво споделиха те откакто упражниха правото си на гласМистерията " Последните девойки " на Райли Сейгър можете да намерите на книжния пазар у насВсе повече компании се насочват към услуги със звукПровежда се спасително-издирвателна операцияВсичко от
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР