Л ейля и Иван са следващите участници, които се разделят

...
Л ейля и Иван са следващите участници, които се разделят
Коментари Харесай

Лейля и Иван отпадат от романтичния формат „Един за друг“

Л ейля и Иван са идващите участници, които се разделят с сантименталния риалити формат на NOVA - „ Един за различен “. Решаващият глас на Полина и Мохамед в интерес на втората номинирана двойка - Денислава и Даниел, докара до първия еднакъв брой гласове по време на елиминации. По този метод генералното класиране се оказа основен фактор коя от тях може да остане във вилата на любовта и да продължи вълнуващата конкуренция. С минимална разлика в резултата, губещо се оказа младото семейство от Пловдив.

„ Благодарим на всички останали участници. За нас беше същински значимо да оставим диря и да създадем нови другарства. Забавлявайте се от сърце. Записахме се за присъединяване в „ Един за различен “ най-много поради самите нас. Възприехме формата като избавителен пояс и в този момент може да се каже, че излизаме от него по-заедно отпреди “, показа прочувствено отпадналата двойка.

„ Лейля, Иван, животът във вилата на любовта, повярвайте ми, няма да е толкоз пъстър без вас. Със сигурност ни остава насладата, че още веднъж се открихте един различен и споделяте дружно пътя към себе си. Пожелавам любовта ви постоянно да бъде такава, каквато я видяхме ние тук в „ Един за различен “, на собствен ред се обърна към тях водещият на предаването Емил Чолаков.

В „ Един за различен “ останаха единствено седем двойки. Какво ще е идващото тестване и кои от тях ще приближат до спечелването на огромната премия? Не пропускайте отговорите в новите епизоди на най-романтичното риалити в телевизионния ефир.

Гледайте втория сезон на „ Един за различен “ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Въпрос към експертите: - Как да преместим петела по лятното часово време? Продължава да кукурига по зимното.. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакви са изборите в България в края на 19-ти и при започване на 20-ти век – тази неделя след централната емисия новиниСпоред специалисти откриването на този загубен град е съпоставимо с намирането на гробницата на ТутанкамонТова разгласи на брифинг депутатът Ангел ДжамбазкиНоволунието ще пристигна с нови благоприятни условия, храброст и желания на 12 април в 5.30 ч.При тежкия случай почина водачът на цистернатаНовини от Словакия разклатиха за следващ път доверието в съветската ваксина. Редица страни от Европейски Съюз я желаят, само че и подозренията в успеваемостта ѝ оставатПолицията проверява аргументите за инцидентаС Arkana, Renault стартира модел със мощна хибридна еднаквост, както във връзка с жанр, по този начин във връзка с задвижване.Популярната бизнес обществена мрежа обаче не е жертва на кибератакаСред тях е и водачът на ГЕРБ Бойко БорисовАприлският сняг зарадва земеделските стопаниНай-старите човеци от пещерата Бачо Киро или групи тясно свързани с тях, са съдействали генетично за днешните хораСпоред Емануил Йорданов показното ликвидиране отпреди 2 дни в София е без присъщ почеркСтраната ще направи това без посредничеството на ЕСНе е доказана директна връзка с имунизациятаЕто какво гласи тяОт мрежата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР