Кюстендилка е младата майка, която бе жестоко убита в Пловдив

...
Кюстендилка е младата майка, която бе жестоко убита в Пловдив
Коментари Харесай

Кюстендил си взе последно сбогом с Илияна, заклана от Ради, родителите на младото момиче не са на себе си

Кюстендилка е младата майка, която бе грубо убита в Пловдив в последните дни на предходната седмица. Илияна Митева бе заклана от брачна половинка си в жилището им на ул. „ Хаджи Димитър “ в кв. „ Кючука ” в Пловдив. Тя бе заровена през днешния ден на старите гробища в Кюстендил.

„ За това момиче мога да кажа единствено хубави неща. Тя приключи дружно с щерка ми в локалната Природоматематическа гимназия „ Професор Емануил Иванов “, дружно упражняваха волейбол. После отиде да учи в Пловдив, британска лингвистика в Пловдивския университет. Като завърши следването си, реши да остане там. Видях се с нея на кафе предходната година. Илиянка беше възпитано, добродушно и интелигентно момиче “, споделя кюстендилка.

Илияна има по-голяма сестра, която е фамилна в Пловдив. „ За случая първо щерка ми стартира да навързва нещата и ме питаше „ Мамо, дали не е нашата Илиянка, прекомерно доста са съвпаденията. А след това излязоха и имената и разбрах, че щерка ми е била права. В събота пък сестра й написа във Facebook, че погребението ще бъде в неделя в Кюстендил “, споделя майката на някогашната съученичка на Илияна.

„ На погребението се разясняваше, че Ради, брачният партньор на Илияна, имал някакъв проблем, само че отказвал да се лекува. На мен ми щракна през мозъка, че нещо се случва с тях преди година. Те поддържаха общ Facebook – Ради Илияна, а след това употребиха разнообразни. Родителите й не са на себе си, не знаят какво ще се случи с детенцето им, никой нищо не сподели. Поклонението беше в черквата „ Свети Мина”, сътрудници на Илияна от EVN бяха изпратили и венец “, сподели кюстендилката.

Стотици се стекоха на поклонението, което траяло повече от час. Преди да се разиграе кървавата покруса в Пловдив, Ради Енев и половинката му Илияна са били неразделни близо пет години. Това демонстрират фотоси в интернет на убитата от приятеля и бащата на детето си млада жена, написа " Струма ".

През лятото на 2013 година кюстендилката е разгласила в профила си във Facebook кадър от планински излет, на който двамата са прегърнати. Година по- късно в профила й има пусната фотография на Ради с мощен мотоциклет. През идната година пък очевидно двамата са били на море в Несебър и Илияна е пуснала три фрагмента, на които е снимана пред старините в античния морски град. В последно време обаче в профила си младата жена е качвала единствено фотоси на страховити кучета. Приблизително преди 5 години Илияна е постъпила на работа в EVN, а от година и няколко месеца е била в майчинство.

Ради пък е работил във компания за търговия с метали на Кукленско шосе в Пловдив.

Припомняме, че Ради Енев умъртви жена си, а след това се самоуби. Двата натрупа бяха открити в късния следобяд на 15-ти март в апартамент в жилищен блок зад някогашния РУМ „ Родопи” в регион „ Южен “. Телата на Ради и Илияна били открити в жилището от брата на килъра, който бил и с занаятчия ключар, с цел да отворят входната врата. В момента на убийството с тях било и седеммесечното им бебе, което останало цяла нощ до труповете. Съседи описаха, че бебето цяля нощ плакало.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР