Кюстендил вече е един от градовете, в които има класна

...
Кюстендил вече е един от градовете, в които има класна
Коментари Харесай

Кюстендил вече има класна стая на открито

Кюстендил към този момент е един от градовете, в които има класна стая навън. Тя се намира в местността „ Хисарлъка “, тъкмо до „ Баба Яга “, измежду природата.



Пейките са направени напълно от дървен материал, а къщичката за книги е закрепена по щадящ метод към дървото без дупчене.

Желаещите да употребяват класната стая измежду чистия и потребен боров въздух и измежду прохладата на гората могат да го създадат като вземат бялата дъска, стативът, маркерите и гъбата за разчистване от осведомителния център в Лесопарка, където ще сесъхранява.



„ Изказвам признателност към всички присъединили се в самодейността по основаването на класната стая, както и към личния състав на осведомителния център, който се съгласи да съхранява дъската и консумативите при тях. Нека всеки, който има опция да остави книга в къщичката, с цел да може посетителите на Лесопарка да могат да се възползват от опцията да четат на това вълшебно и зареждащо място “, прикани основателят на концепцията, общинският консултант инж.Огнян Атанасов.



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР