Кюстендил става шампион по секс, беща кандидатът за кмет Огнян

...
Кюстендил става шампион по секс, беща кандидатът за кмет Огнян
Коментари Харесай

Топ-оферта!!! Имот за награда на първенците по секс обещава кандидат-кмет

Кюстендил става първенец по секс, беща претендентът за кмет Огнян Атанасов.

В Кюстендил тази неделя на баложат отиват Петър Паунов (местна коалиция ГЕРБ с 28,45 на 100 от гласовете) и Огнян Атанасов (Партия на Зелените, с 25,99 на 100 от пуснатите бюлетини).

Във видео от през вчерашния ден вечерта и изпратено на MEDIAMALL от читатели, е видно, че претендентът за кмет на град Кюстендил има забележителни артистични качества.

Самият той радостно и обилно дава обещание, че в случай че бъде определен, градът се трансформира в полово занятие. Всеки потвърдил се в тази тенденция и посочил отлични благоприятни условия, пък щял да бъде възнаграждаван с парцел.

Странният претендент за кмет Огнян Атанасов е на 37 година, роден и израснал в Кюстендил, татко на две деца. Дипломиран инженер, работещ по специалността си и има лично проектантско бюро.

Ето какви хвалби изръси самичък за себе си по време на акцията си:

„ Личните ми и професионалните качества бяха оценени от сътрудниците и съм първия кюстендилец и най-младия зам.-председател на КИИП. Винаги съм бил публично деен човек и съм провел и взел участие в голям брой цивилен начинания.  През годините като публично зает човек, също като вас виждам проблемите на Кюстендил, част от тях сме опитвали и решавали. Със съидейниците ми създаваме стратегия за възстановяване живота в общината. Стигнахме до заключението, че цялостното й осъществяване е допустимо  да се осъществя само с нов, окуражен, стимулиран и способен кмет, подкрепян от болшинство в Общинския съвет. Затова стоя през днешния ден пред Вас заявявайки, че се кандидатирам за кмет на Община Кюстендил и желая вашата поддръжка “.

Явно претендентът за кмет, с изключение на неприкрит бранител на околната среда, е добре осведомен с историята на град Кюстендил, тъй като в миналото там са били пращани римски бойци, имащи проблем с половата система. Явно кметът е припознал смуглите братя поданици на региона като полови жребци.

А кюстендилци се майтапят: Това е единственият претендент, който може да оправи град Кюстендил, както начело по този начин и откъм гърба.

https://mediamall.info/f/video/o/6/434fe0e75b5a5b259378184609fdeb17.mp4

Още вести четете в секция България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР