Кюстендил. Радио Фокус – Кюстендил е нашето радио, радиото на

...
Кюстендил. Радио Фокус – Кюстендил е нашето радио, радиото на
Коментари Харесай

Валентин Дебочички, Регионален исторически музей – Кюстендил: Радио „Фокус” – Кюстендил е нашето радио, радиото на Кюстендил и региона

Кюстендил. Радио „ Фокус ” – Кюстендил е нашето радио, радиото на Кюстендил и района. Това сподели пред Радио „ Фокус ” – Кюстендил шефът на Регионален исторически музей – Кюстендил Валентин Дебочички, във връзка 11-тия рожден ден на медията. По думите му без никакво терзание може да се уточни, че Радио „ Фокус ” е безспорният информативен водач, с помощта на извънредно навременната, точна и правилна информация.
„ От една страна тази информация е извънредно потребна на слушателите, а въпреки това осветлява всички страни от живота и протичащото се в града и района ”, съобщи Валентин Дебочички. По думите му с помощта на „ Фокус ” музеят, като културен институт, доближава до повече поданици на района. „ Трябва да се означи доста правилното поднасяне на всяка една информация, която произтича от музея ”, сподели Валентин Дебочички. По думите му с помощта на медията на жителите на Кюстендил се напомнят разнообразни исторически събития. „ Радио „ Фокус ” е нашето радио. То е осведомителният водач на Кюстендил и бих поискал да продължи това извънредно ползотворно съдействие сред нас ”, означи Валентин Дебочички.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР