Кюстендил. Организационният секретар на ГЕРБ - Кюстендил Михаела Крумова отново

...
Кюстендил. Организационният секретар на ГЕРБ - Кюстендил Михаела Крумова отново
Коментари Харесай

Кюстендил: Михаела Крумова бе преизбрана за председател на Общински съвет

Кюстендил. Организационният секретар на ГЕРБ - Кюстендил Михаела Крумова още веднъж бе избрана отново за ръководител на Общинския съвет в регионалния център, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . Крумова, която е и член на НИС на Жени ГЕРБ, бе избрана отново на последното съвещание на локалния парламент в Кюстендил. Кандидатурата на Михаела Крумова бе единствената. Тя получи поддръжката на 29 от общо 35 дали своят вот съветници.
Изборът на ръководител Общински съвет - Кюстендил се прави на ротационен принцип за 6-месечен интервал. Крумова получава поддръжка от локалните парламентаристи за четвърти следващ път.
„ С всеки избор съумявам да убедя повече сътрудници да гласоподават за мен, което извънредно ме радва. Премиерът Бойко Борисов разгласи Западните Балкани за приоритет в председателството на България на Съвета на Европейски Съюз и аз се надявам с кмета Петър Паунов да успеем да създадем голям брой срещи и контакти, за привличане на вложения в общината ”, съобщи след избора си новият остарял ръководител на Общински съвет - Кюстендил. Михаела Крумова напомни и поетия ангажимент от страната за реализирането на трансграничния транспортен Коридор №8.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР