Кюстендил. Народният представител и областен координатор на ГЕРБ за Кюстендил

...
Кюстендил. Народният представител и областен координатор на ГЕРБ за Кюстендил
Коментари Харесай

Кюстендил: Народният представител Кирил Калфин проведе работни срещи с кметове на общини от областта

Кюстендил. Народният представител и регионален координатор на ГЕРБ за Кюстендил Кирил Калфин организира работни срещи с кметовете на общините Дупница и Кочериново, както и с регионалния шеф Виктор Янев. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
Кметът на Дупница инж. Методи Чимев срещна народния представител с напредъка по значими инфраструктурни планове в общината. По време на работната среща бе разисквана и Национална стратегия за енергийна успеваемост, която се осъществя извънредно сполучливо в община Дупница. В града към този момент са санирани и в развой на саниране общо 24 жилищни здания. Това е една от дребното общини в България, където успеваемостта по програмата на първия ѝ стадий е 100%.
Кирил Калфин поздрави и новия-стар ръководител на Общински съвет - Кюстендил във връзка преизбирането му. Това е третият мандат на Михаела Крумова, която е учредителен секретар на ГЕРБ за Кюстендил и член на НИС на Жени ГЕРБ. Областният координатор на ГЕРБ Калфин се срещна и с някогашния кмет на село Ваксево - Георги Тасков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР