Кюстендил. Директорът на Областна дирекция на МВР (ОДМВР) – Кюстендил

...
Кюстендил. Директорът на Областна дирекция на МВР (ОДМВР) – Кюстендил
Коментари Харесай

Кюстендил: Директорът на Областната дирекция на МВР ст. комисар Елиан Стамболийски се срещна с участници в мирния протест след масовия бой, при който загина 35-годишен мъж

Кюстендил. Директорът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) – Кюстендил се срещна с участници в мирния митинг пред постройката на ОДМВР след всеобщия пердах, при който почина 35-годишен мъж, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Кюстендил . Старши комисар Елиан Стамболийски осведоми хората за осъществените дейности по отношение на всеобщото сборичкване и убийството на 35-годишен мъж. Той заяви на протестиращите, че е арестувано и лицето, за което се допуска, че е нанесло съдбовните удари. Хората показаха, че желаят нещата да се трансформират и локалното население да не бъде унизено от тайфа нарушители, които през последните 30 години са толерирани с помощи и подкрепи.
Присъстващите пред постройката на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил споделиха със старши комисар Елиан Стамболийски, че казусът е в цялата страна. Хората обявиха, че са наясно, че служителите на реда работят, само че са нужни крути ограничения в цялата страна. Беше поискано да се направи цялостна инспекция на родовете и семействата в циганската махала, да се ревизират и магазините, които се стопанисват от тях. „ Преди няколко седмици правихме обстойна инспекция на всички търговски обекти в квартал „ Изток ”. Оказа се, че са повече от 90. Огромна част от тях бяха затворени ”, сподели старши комисар Елиан Стамболийски. По думите му се прави всичко допустимо.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР