Кюстендил. Дамите от структурата на ГЕРБ в Кюстендил и Бобошево

...
Кюстендил. Дамите от структурата на ГЕРБ в Кюстендил и Бобошево
Коментари Харесай

Кюстендил: Дамите от ГЕРБ с първомартенски инициативи в Кюстендил и Бобошево

Кюстендил. Дамите от структурата на ГЕРБ в Кюстендил и Бобошево почетоха с жест на внимание хора в неравностойно състояние и разнообразни институции във връзка обичайния български празник 1 март. това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . С ръчно направени мартенички дамите зарадваха за поредна години възрастни, малчугани и хора със специфични потребности.
В регионалния център организацията на ЖГЕРБ подари стотици от червено-белите знаци на консуматори на Социалната столова и на Дома за възрастни хора с физически увреждания „ Ильо Войвода “. Мартенички бяха раздадени и на клубовете на пенсионера в кюстендилските села Коняво и Граница. Областният координатор на дамите Реонита Йорданова подари от обичайния червено-бял знак и на преминаващи по централната алея жители. Да бъдат здрави, румени и засмени им пожела тя.
Общинският ръководител на ГЕРБ – Бобошево Даниела Стоянова също означи първомартенския празник. „ Бъдете окрилени от обич и доброта. Желая ви здраве и дано с настъпването на пролетта да се осъществен всички ваши фантазии “, пожела Стоянова на дребни и огромни. Тя подари мартенички на самодейците от читалищата в селата Блажиево, Слатино и Усойка, както и на деца и възпитатели в ДГ „ Здравец “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР