Квотите са във вихъра си само когато трява да се

...
Квотите са във вихъра си само когато трява да се
Коментари Харесай

Илхан Андай: На 4 години съм избирател, а през цялото време тютюнджия или гурбетчия

Квотите са във вихъра си единствено когато трява да се бранят порциите. Уви, в никакъв случай не съм желал работа или облаги в Движение за права и свободи - нито при Доган, нито при Местан, нито при Карадайъ. Отказвал съм да бъда заместник-министър и при ръководството на партия, която избави България, тъй като не одобрявам това с квотите.
Това сподели журналистът Илхан Андай пред bTV в отговор на на депутатката от Движение за права и свободи Велислава Кръстева.

Преди дни тя написа: ”Който твърди, че има авансово готова листа на Движение за права и свободи, спекулира или лъже”. Така отговори тя на позицията на Андай, че не трябва да се изненадваме, в случай че забележим Пеевски на второ място в евролистата на придвижването.

Председателите на Движението за права и свободи се сменят по-често в сравнение с присъстващите квотно " горе " - било то ромски етнос или различен тип за легитимация. Сбърканата представителност ражда шизофренични политически послания: хем една партия е неволя за България, хем да я браним никой да не я смъкна от васт, споделя още Андай

Аз съм единствено един непокътнат жител на България от турски етнос, който си схваща от работата. Не се опитвайте да ме вършиме на 4 години гласоподавател, в останалото време - тютюнджия или гурбетчия, изясни журналистът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР