Кворумът е предизвикателство и съм убеден, че с дисциплиниращи мерки,

...
Кворумът е предизвикателство и съм убеден, че с дисциплиниращи мерки,
Коментари Харесай

В името на кворума: ГЕРБ обмислят дисциплиниращи мерки към депутатите

Кворумът е предизвикателство и съм уверен, че с дисциплиниращи ограничения, ще можем да бъдем оптимално консолидирани в болшинството. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по отношение на отказа на Българска социалистическа партия да се записват в Народно събрание до  оставката на Валери Симеонов, оповестява БТВ.

„ Предприели са този ход, вършат го по този метод, уповавам се, че въпреки всичко уговорката, който имаме като народни представители, ще можем да приемем значимите закони “, изясни Цветанов.

Той изясни, че повече няма да се освобождават депутати по персонални аргументи. „ Към сегашния миг разчитаме на съдружните си сътрудници и на всички тези депутати, които имат намерение да има парламентарен ден, с цел да се гледат значимите закони и идния бюджет, който следва за гледане както в отрасловите комисии, по този начин и другата седмица ще имаме изключително съвещание, на което ще гледаме бюджета и ще стартираме да приказваме всъщност по всички тези параметри, които са свързани във финансово изражение за Бюджет 2019 година “, съобщи още Цветанов.

Цветанов добави, че с дейностите си от опозицията се пробват да създадат политическа конспирация от събитията в ДАБЧ. Председателят на ПГ на ГЕРБ изясни, че с сътрудниците от „ Обединени патриоти “ нямаме взаимни обвинявания. 

„ Разбира се, че в тези събития ще се опитат да създадат политическа конспирация. Всички народни представители, вие видяхте и през днешния ден, си приказваме с сътрудниците, участваме интензивно в гласуването и нямаме взаимни обвинявания и разлики по това страната да извърши уговорката си ”, разяснява той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР