Квалификационният сблъсък между България и Парагвай от Световна група II

...
Квалификационният сблъсък между България и Парагвай от Световна група II
Коментари Харесай

Кузманов поставя началото на сблъсъка с Парагвай


Квалификационният конфликт сред България и Парагвай от Световна група II за купа „Дейвис“ ще стартира с мач сред Димитър Кузманов и втората ракета на гостите Ернардо Ескура (без ранкинг). Това стана ясно след жребия, който бе изтеглен през днешния ден в зала „София“.

Това ще е първият от двата мача на сингъл, които ще се изиграят в петък (4 март). В другия дуел Александър Лазаров ще се изправи против Даниел Вайехо (№1985).

Съботният ден ще стартира с мача на двойки. За българския отбор са декларирани Александър Донски и Пьотр Нестеров, до момента в който представителите на Парагвай ще бъдат Хуан Борба и Даниел Вайехо. След това са мачовете на сингъл сред първите и вторите ракети на двата тима, надлежно Кузманов-Вайехо и Лазаров-Ескура.

Мачовете и в двата дни са с начален час 16:00 ч. Входът за публиката е свободен, а Министерството на здравеопазването е дало позволение за запълването на цялостния потенциал от залата (500 места). Единственото изискване е всеки фен да има годен документ и/или негативен резултат от тест за COVID-19. Носенето на защитна маска е наложително.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР