Квалификациите за Евро 2024 продължават днес, като няма как всички

...
Квалификациите за Евро 2024 продължават днес, като няма как всички
Коментари Харесай

„Лъвовете“ нямат място за отстъпление

Квалификациите за Евро 2024 не престават през днешния ден, като няма по какъв начин всички родни почитатели да не чакат с максимален интерес семейството на България против Литва в София.

Националите са пред угрозата да не реализиран победа в квалификационната група с представянето си досега, само че в този дуел са любимци против литовците, които са последни в групата с актив от 2 точки, колкото имаме и ние.

ДНЕС, 19:00 часа, БЪЛГАРИЯ - ЛИТВА

България се завръща в София с мач против литовците, които като че ли са единственият по-слаб тим от нашите национали в групата все още. Момчетата на Младен Кръстаич няма какво да губят и ще се опитат да реализират първата си победа в тези квалификации. Очаква се и солидна поддръжка от трибуните. Статистиката не е на наша страна - две ремита и три загуби. Интересното в тази ситуация е, че " лъвовете " към момента имат  илюзорни шансове за Евро 2024, само че те са единствено математически. Иван Йорданов, Петко Христов, Доминик Янков и Димо Кръстев са навън поради контузии, като на техните места бяха извикани Станислав Иванов и Христо Иванов. Очаква се Кръстаич да заложи на най-хубавото, с което разполага за този конфликт и най-сетне България да счупи каръка. Литовците нямат по никакъв начин добра статистика при визитите си, нито победа в последните си 8 гостувания измежду които се броят и другарските срещи, тъй че по всичко наподобява това ще продължи и през днешния ден.

ПРОГНОЗА: Кирил Десподов да означи когато и да е



ДНЕС, 21:45 часа, ИТАЛИЯ - МАЛТА

Италианците бяха разтърсени от нечовечен скандал поради незаконни залози и заради тази причина Николо Дзаниоло и Сандро Тонали напуснаха лагера на " Скуадрата " и няма да вземат участие в този мач. Въпреки това обаче Италия разполага с задоволително класа, с цел да победи безапелационно тоталния новобранец в групата. Ситуацията на " Адзурите " не е по никакъв начин добра и те се нуждаят от успеха непременно, защото са пред угрозата да пропуснат още един огромен шампионат. До момента страната има две победи, тъждество и загуба в квалификациите, само че е напълно в борбата за второто място. У дома италианците се показват по традиция устойчиво и са спечелили три от последните си четири против на собствен терен. Освен това съперникът е извънредно слаб и в исторически проект Италия е спечелила всичките си 9 исторически мача против Малта. Нашата прогноза е триумф за италианците с най-малко три гола разлика.

ПРОГНОЗА: Точни удари над 9.5


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР