Квалификантката Юлия Путинцева отстрани Бианка Андрееску след 7-6(2), 6-2 в

...
Квалификантката Юлия Путинцева отстрани Бианка Андрееску след 7-6(2), 6-2 в
Коментари Харесай

Абу Даби: Путинцева отстрани Андрееску, Плишкова с победа за 47 минути


Квалификантката Юлия Путинцева в профил Бианка Андрееску след 7-6(2), 6-2 в мач от първи кръг на WTA 500 шампионата в Абу Даби.

В първия мач посред им на равнище WTA международната №45 имаше потребност от час и 40 минути, с цел да доближи до успеха против шампионката от US Open 2019.

Путинцева осъществя 5 от 9-те си благоприятни условия за пробив, направи 21 уинъра и 16 непредизвикани неточности.

6 от първите 8 гейма в мача бяха извоювани от тенисистката на ретур. Постепенно двете покачиха равнището на сервис, с цел да се стигне до тайбрек. В него Путинцева употребява прелестно къси топки и слайсове, с цел да поведе с 6-0.

Тя продължи по този метод и във втория сет, в който поведе с 4-0 геймове. При 6-2 представителката на Казахстан избави брейкбол и съумя да затвори мача.

За нея следва мач против поставената под №6 Беатрис Хадад Мая, която победи Мари Боузкова след 4-6, 6-3, 6-0 за 2 часа и половина.

Впечатляваща победа записа Каролина Плишкова, която имаше потребност от едвам 47 минути за 6-1, 6-3 против Исалин Бонавентур в мач, в който някогашната №1 не даде нито една опция за пробив на съперничката си. Чехкинята ще бъде противник на Елена Рибакина

Бонавентур зае мястото в шампионата на отдръпналата се Гарбине Мугуруса. В последния миг от конкуренцията се отхвърли и друга испанка в лицето на Паула Бадоса. Нейното място в схемата получи Клеър Лиу, която загуби от Людмила Самсонова – 6-3, 2-6, 0-6.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР