> Кв. Връбница“За първия от случаите сигнал постъпил на 11

...
> Кв. Връбница“За първия от случаите сигнал постъпил на 11
Коментари Харесай

Две убийства! 46-годишен е на решето, задържаха 19-годишното му гадже!

 > Кв. „ Връбница “
За първия от случаите сигнал постъпил на 11 септември, към 1.00 часа, посредством тел. 112 - служителка в денонощен магазин в кв. " Дружба “ съобщила за мъж в безпомощно положение. Незабавно са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ. На място е открита самоличността на умрелия – 29-годишен. В хода на полицейската инспекция е установено, че той е паднал на земята след нанесен удар по главата. По случая е арестуван 20-годишен юноша.

По-късно същия ден, към 22.10 часа, 39-годишна жена алармирала в полицията за умрял мъж в жилище в кв. " Връбница “. Пред чиновниците на реда тя разказала, че 19-годишна нейна съседка потърсила помощ, защото приятелят й е потърпевш. Веднага към жилището били изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ.

На място е установена гибелта на 46-годишен мъж, при направения оглед е открито, че той е умрял в резултат на голям брой прободни рани. След осъществени процесуално-следствени дейности 19-годишната е арестувана.

По двата случая са формирани досъдебни производства. След отчет на събраните материали в Софийската градска прокуратура двамата арестувани са привлечени като обвинени по член 115 от Наказателен кодекс. Наложени са им ограничения " задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР