Кутията на Пандора“ продължава да променя плановете на войните в

...
Кутията на Пандора“ продължава да променя плановете на войните в
Коментари Харесай

За първи път трима ще се борят за оставане в „Игри на волята“

„ Кутията на Пандора “ продължава да трансформира проектите на войните в „ Игри на волята: България “. След втората номинационна борба стана ясно, че не двама, а трима участници ще се борят за оцеляването ви в шоуто. Мъжете на Славяни излязоха на Арената с ясната мисъл да изгубят. Двете племена се изправиха в самостоятелни дуели, в които на платформа в морето трябваше да избутат съперника във водата. Траки взеха безапелационна победа с 5:0, без да знаят, че повече от половината Славяни играха симулативно.

Номинациите протекоха без изненади и за втори следващ ден номинирана е Ана-Мария. И този път певицата получи шанса да отвори „ Кутията на Пандора “, която през вчерашния ден я избави. Днес Кутията й даде шанса да избере войник от племето на Траки, който също автоматизирано да бъде номиниран и да се бори наедно с нея и Март в петък за оставането си в играта.
 NOVA

Ана-Мария избра това да е Венцислава, тъй като счита, че травмата на ръката й още не е отшумяла. Но дали това е верният избор и двамата Славяни ще съумеят да се спасят за сметка на военната от Траки? Каква ще е борбата този път и дали Ана-Мария, която всички считат за най-слабия участник няма да ги изненада и да се избави? Кой ще е следващият напуснал шоуто ще разберем от 21.00 ч. по NOVA.
 NOVA-->
Тази вечер от 22.00 ч., незабавно след епизода, следва и „ Игри на волята: студио “. Този път посетители на Александра Сърчаджиева ще са психоложката Соня Щерева и риалити героят Николай Мартинов. Предстои да разберем какво считат двамата за предаването, кои са любимците им, както и какво ще попитат напусналия играта.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР