Курсът на основната криптовалута биткойн се покачи над 50 000

...
Курсът на основната криптовалута биткойн се покачи над 50 000
Коментари Харесай

Почти всеки, купил биткойн, е в зоната на печалба


Курсът на главната криптовалута биткойн се повиши над 50 000 $
(снимка: CC0 Public Domain)

Почти всички притежатели на биткойн , по-точно 96,62% , към този момент са в зоната на облага, с помощта на внезапното повишаване на цената на главната криптовалута до равнища, невиждани от декември 2021 година , сочат данни на CryptoQuant . Това значи, че съвсем всички вложители в BTC в този момент са в удобно финансово положение.
още по темата
Ръстът на знака UTXO демонстрира, че броят на печелившите биткойн портфейли се е нараснал в ущърб на нерентабилните. Това събитие акцентира увереността и доверието на пазара в по-нататъшно нарастване на цената на криптовалутата.

Анализаторите обаче предизвестяват, че в такива моменти има опасности от промяна на цената на активите. Това се дължи на обстоятелството, че вложителите може да се изкушат да завоюват пари от настоящия напредък и да стартират да продават част от своето портфолио от криптовалута.

Ако стартират всеобщи продажби, това може да провокира верижна реакция, при която огромните играчи стартират да напущат позиции, последвани от междинни и дребни притежатели на биткойни, увеличавайки натиска върху цената.

Вчера курсът на главната криптовалута биткойн се повиши над 50 000 $. Това е най-високото равнище за криптовалутата от края на 2021 година За по-малко от три седмици след утвърждението на спот биткойн ETF, растежът на курса надвиши 30%.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР