Курсът на биткойн е преодолял границата от 8 хил. долара,

...
Курсът на биткойн е преодолял границата от 8 хил. долара,
Коментари Харесай

Курсът на биткойн превиши $8000



Курсът на биткойн е преодолял границата от 8 хиляди $, като към 17:30 ч. (българско време) той към този момент е 8200 $, заяви bitconnect. Пазарната му капитализация пък към този момент е над 104 милиарда $.

Предходният забележителен връх на криптовалутата бе подложен преди по-малко от две седмици, на 8-ми ноември. Тогава нейният курс доближи 7,7 хиляди Долара. Ръстът се случи на фона на отхвърли от потребление на протокола Segwit2x, който можеше да докара до ново разединение. По-рано от криптовалутата се отдели bitcoin cash.

Прочетете още: Криптовалутите – безусловен справочник!

Преди да зарежете актуалната си работа и да започнете да „ копаете “ виртуални жълтици (за по 8 бона бройката) е добре да се информирате за някои опасности. Повечето финансови специалисти смятат, че криптовалутата е следващият балон, който рано или късно ще се спука.

Краткосрочните прогнози обаче по-скоро чертаят растеж. Бързото повишаване на цената на биткойн се свързва със спекулативно търсене, увеличението на броя „ копачи “, както и с големия интерес от страна на медиите.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР