Курсът е 5000 рубли за грам злато 24 к. Всяка

...
Курсът е 5000 рубли за грам злато 24 к. Всяка
Коментари Харесай

Руската централна банка официално обяви, че от 28 март 2022 руската рубла е обвързана със златото

Курсът е 5000 рубли за грам злато 24 к. Всяка тройунция съдържа 32 грама. 32 грама пъти по 5000 рубли за грам е 160 000 рубли.

Курсът на преработка на рубли към щатски долари е 100 рубли и 90 копейки, за всеки щатски $

Щом рублите са вързани със злато на цена 5000 рубли за грам и за една тройунция злато би коствала 160 000 рубли, значи конверсията в щатския $ значи, че при потребление на рублите цената на златото е 1600 $ за унция, вместо 1928 $ за тройунцията при покупка с щатски долари.

Русия преди малко заличи към тридесет % (30%) от цената на щатския $ в международен мащаб във връзка с златото

Още по-лошо, откакто Русия ще продава петрола и газа си единствено в рубли, а рублите в този момент са закрепени по 5000 рубли за грам, всеки който желае да купува петрол или газ ще би трябвало да заплати или в рубли или в злато

Хората по целия свят безусловно ще ХВЪРЛЯТ парите си в рублата и ще БЯГАТ от $ и еврото.

Това, което Русия преди малко направи, е финансов еквивалент на детониране на нуклеарна бомба

Последният човек на тази планета, който се опита да поддържа валутата със злато, беше Муамар Кадафи от Либия.

НАТО нахлу в Либия, бомбардира я, до момента в който либийците [забележете по-скоро наемни терористи] не хванаха Кадафи на улицата и ……

Подозирам, че в този час банкерите по света приказват по телефона и държавните глави им инструктират, че това, което е направила Русия, изцяло ще разбие щатския $ и еврото и тези банкери ще кажат на държавните глави да стартират незабавно третата международна война.

[ не, че втората е свършила]

Руската централна банка през днешния ден завърза рублата със златото.

Миналата седмица Русия съобщи, че ще продава НЕФТ и ГАЗ единствено в рубли.

Това значи, че съветският нефт и газ са обвързани със златото, като рублата го замества за злато.

РЕЗУЛТАТ: Европа (която има потребност от съветски газ и петрол) към този момент ще би трябвало да купува рубли за злато от Путин, или сама да заплаща петрола и газа със злато.

В момента рублата против $ във ФОРЕКС е почти 100:1.

НО... Тъй като 5000 рубли в този момент са равни на един грам злато и петролът ще бъде оценен непосредствено в злато, ще има МАСОВО ценово съмнение на пазарите на ФОРЕКС по отношение на това какъв брой злато към момента можем да купим за $.

Чуждестранните страни, които държат доларови облигации в запас, ще видят, че имат неотложно и доста по-малко изгода от тях и ще желаят да стартират да ги дъмпингуват в интерес на нещо по-стабилно;

Принципно всяка валута, обвързвана със злато, е добра концепция за това. Което значи, че страни като Япония ще стартират да зареждат доларовите си облигации допустимо най-бързо - НЯМА да желаят да слязат с кораба! Те ще преминат към по-стабилни валути като... рубла.

Това ще има ДЕ-флационен резултат върху рублата, което с времето я прави по-ценна.

Това значи също, че Путин може да закачи още веднъж рублата когато и да е, вместо 5000, да вземем за пример на 500, 50 или 10 рубли за грам злато. Той просто става все по-ценен.

Незабавният резултат е, че всички тези задгранични страни се отърват от запасите си в $, ще накара всички спомагателни долари да бъдат разпродадени и да се приберат вкъщи, причинявайки по-лоша хиперинфлация

Изненадани ли сте, че Байдън беше на сцената предходната седмица, призовавайки за смяна на режима и следва да има маси от ядосани, безусловно гладуващи американци да маршируват по улиците искащи отговори.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Руският президент Владимир Путин направи обществено изказване за случилото се с връзката на рублата със златото.

В изказването се показва, че западните народи просто са откраднали съветските валутни запаси и златни запаси, разбивайки доверието в света в по този начин наречените „ първокласни “ безвредни

Той предвижда също, че хората в този момент ще се освободят от арестуваните си долари и евро в интерес на по-безопасни вложения като земя, храни и първични материали.

Въздействието на това, което Русия преди малко направи, е безусловно кама в сърцето на щатския $ и еврото. Никой към този момент няма да желае тези валути и тъй като Съединени американски щати не създават съвсем нищо вкъщи, когато задграничните страни спрат да одобряват $ като валута, Съединени американски щати и Европа ще бъдат наранени от дефицит на всичко.

https://www.cbr.ru/press/pr/?file=25032022_192430DKP25032022_182539.htm&fbclid=IwAR0Qm4LHP_0Xyg4iS0JpEe2Cv2L-Tu8ye3Gq5803uMfDGrezm2eXTecW7eE

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР