Курортният комплекс Пампорово“, едно от живописните кътчета на България, тази

...
Курортният комплекс Пампорово“, едно от живописните кътчета на България, тази
Коментари Харесай

Зимни спортове: „Пампорово“ посреща елита на световния сноуборд

Курортният комплекс „ Пампорово “, едно от живописните кътчета на България, тази година се трансформира в център на международните сноуборд събития , като гордо посрещна участници и почитатели за Световната купа по сноуборд. Този влиятелен състезателен конгрес освен акцентира хубостта и спортните благоприятни условия на района, само че и сплотява хората с обща пристрастеност – любовта към сноуборда и зимните спортове.

„ Пампорово “ е прочут със своите впечатляващи ски писти и сноуборд трасета , което го прави съвършен хазаин за събития от международен мащаб. Съчетанието от съвременни уреди и естествени преимущества дава както на състезатели, по този начин и на фенове неповторимо прекарване.

Световната купа по сноуборд в „ Пампорово “ е повече от спортно събитие. Провеждането му има доста икономическо влияние върху локалната общественост , стимулирайки туризма и локалния бизнес. Също по този начин, то способства за популяризирането на сноуборда и зимните спортове измежду младежите в района.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР