Куриозно, но факт! Моловете се напълниха с ученици под 18

...
Куриозно, но факт! Моловете се напълниха с ученици под 18
Коментари Харесай

Куриозно, но факт! Моловете се напълниха с ученици, не им трябва сертификат

Куриозно, само че факт! Моловете се изпълниха с възпитаници под 18 години, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Докато предходната година по това време влизането в огромните търговски центрове на деца без компаньон беше безусловно забрането, то в този момент те могат необезпокоявани да се изсипват на тумби в този жанр магазини, защото зелен документ се изисква единствено за хора над 18-годишна възраст, а не над 12 година, заяви самият здравен министър Стойчо Кацаров през вчерашния ден, откакто бе направена смяна в първичната заповед за новите противоепидемични ограничения у нас.

Още през вчерашния ден група ученички, към 16-годишни, с наслада се изсипаха в един от моловете в Пловдив под неодобрителните погледи на доста хора, които преди този момент бяха върнати от входа. С

Иначе здравният министър призна, че обстановката в страната е сериозна. " Народът ни е изправен пред голямо тестване, като множеството хора не си дават сметка за мащаба на бедствието. Новозаразените през последните дни стигат до към 5000 души дневно, като всеки седми от настанените в болница умира ".

По думите му другата опция за справяне със болестта е цялостен локдаун. Ако ограниченията със зеления документ не оказват помощ, ще бъде въведен и подобен.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР