Куриозна случка вкара руския президент Владимир Путин отново в дописките.

...
Куриозна случка вкара руския президент Владимир Путин отново в дописките.
Коментари Харесай

Владимир Путин закъсня за среща със сингапурския премиер, домакинът я отложи

Куриозна преживелица вкара съветския президент Владимир Путин още веднъж в дописките. След като предходната седмица президентът на Русия дойде финален на тържествената гала в Париж по случай 100-годишнината от края на Първата международна война, тази седмица закъснението му не беше простено.

В рамките на визитата си в Сингапур за форума на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия Путин е трябвало да се срещне със сингапурския министър-председател Ли Сян Лун, само че просрочен с цялостен час.

Тот самый миг, когда «Путин проходит через металлоискатель». Но на самом деле это обычный турникет с камерой, фиксирующей проходящего pic.twitter.com/WFDeGHhBxe
— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) November 15, 2018
Премиерът на Сингапур решил да не чака повече съветския държавен глава и преместил срещата за идващия ден, заяви „ Дойче веле”.

С това обаче неприятната обстановка за Владимир Путин не свършила. В сряда, когато наново била назначена срещата сред двамата водачи, защитата в търговско-изложбения център „ Сънтек” помолила съветския президент да мине през металдетектора.

Снимка: Reuters

Интересен подробност е, че всекидневно посетителите от високо равнище минават около рамката на металотърсача, само че в този случай се оказало таман противоположното. А също така, преминавайки през нея, металотърсачът се задействал и почнал да звъни.

В последна сметка срещата сред Владимир Путин и Ли Сян Лун въпреки всичко се състоя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР