Куриозна ситуация от Варна хвърли в смях Мрежата.Мъж сподели, че

...
Куриозна ситуация от Варна хвърли в смях Мрежата.Мъж сподели, че
Коментари Харесай

Познато Ферари с нова глоба, очевидец: Споко, скъсах ти фиша, няма да плащаш

Куриозна обстановка от Варна хвърли в смях Мрежата.

Мъж показа, че е скъсал фиш на санкционирано " Ферари ", с което към този момент " нямало потребност да заплаща санкцията ".

" Колега, доскоро ти писаха фиш, сякаш си бил паркирал на неразрешено. Според мен, служителят на реда ти завиждаше на готината кола и по тази причина те санкции. Ако си в групата - скъсах ти фиша, че да не плащаш санкцията. ", означи Стоян Кирилов.

За въпросното " Ферари " сме писали нееднократно. Жълтата кола получи няколко наказания, както и скоба след нарушавания.

Този път варненци бяха потресени от очевидеца и неговите думи. Ироничните мнения доминираха.

" Браво, в случай че имаш заем може да си скъсаш контракта и да не го плащаш и него ", написа Кирил И.

" Точно по този начин. Скъсай фиша, да не знае за него и да не го заплати, та при последваща инспекция на пътя да му вземат книжката. Как я мислиш тая работа? ", добави Георги П.

" Колега ти и да скъсаш фиша санкцията си е санкция.Той се смята за връчен тъй че не си му направил услуга на тоя с ферарито.Пък и не ми се има вяра да няма 50 лева да си заплати санкцията ", означи Николай Й.

Други пък се осъмниха в създателя на поста, акцентирайки, че това е самият водач на " Фарари " -то или негов прочут, който се " саморекламира ".

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР