Куриозен инцидент е преживяла жителка на руския град Уфа. Случката

...
Куриозен инцидент е преживяла жителка на руския град Уфа. Случката
Коментари Харесай

Жена излезе от банята си и намери под елхата спящ, непознат мъж

Куриозен случай е претърпяла жителка на съветския град Уфа. Случката поразително припомня великия съветски филм „ Ирония на ориста “.
Албина Маркова изпратила брачна половинка си на работа, взела детето от учебно заведение и като се прибрала, влезнала в банята. Излизайки от там намерила под елхата… латентен, чужд мъж.
Натрапникът даже хъркал, уплашената жена го намерила по долни дрехи, облеклата му били сгънати прилежно и оставени до него. „ Бях в ступор и не можех да допускам, че това се случва в личната ми къща. Дори първоначално помислих, че това е мъжът ми, който се е върнал от работа и спи, това ми мина през мозъка в първите секунди. Или пък, че си прави смешка с мен и е поставил перука “, споделя дамата.
Заедно със сина си тя се заключила в банята и извикала мъжа си на помощ. Той пристигнал и се опитал да разбуди мъжа, само че гостът бил толкоз пийнал, че не можел даже да приказва. За да разбере по какъв начин най-малко се споделя, мъжът на Албина погледнал в раницата му и там разкрил персоналните документи.
Неканеният посетител се оказал студзент четвъта година по медицина. Когато най-после се събудил, бил също толкоз шокиран, колкото и „ домакините “ му и сепнато помолил: „ Моля ви, кажете ми с какви обувки пристигнах! “
Накрая въпреки всичко си тръгнал, а приятелите на фамилията в този момент не стопират да се майтапят с тях и им споделят, че може би Албина е изпуснала мъжа на фантазиите си, също, като във кино лентата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР